Robert_Thorz Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Czy ktoś dysponuje zdjęciami przedziału silnikowego oraz przekładni głównej Puszczyka? Za udostepnienie był bym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 http://lotnictwo.net/foto.php?id=111754 http://lotnictwo.net/foto.php?id=111755 Na wysokości bocznych wlotów powietrza do silnika, przy tylnej krawędzi, znajduje się gródź, na środku której umieszczony jest chwyt powietrza do silnika i nic więcej. Przez siatki widać kolor wnętrza komory, cała jest pomalowana na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 5 Października 2012 Autor Share Napisano 5 Października 2012 To już coś!. Dzięki za zdjęcia, troche już mi uzmysłowiły pewne rozwiązania w Puszczyku. Może Ktoś będzie jeszcze miał jakieś foty. To niestety jeszcze trochę za mało aby zrobić rozbebeszonego Puszczyka z Aeroplast-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 To i ja coś podrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 6 Lutego 2013 Autor Share Napisano 6 Lutego 2013 Przepraszam ze dopiero teraz odpisuję. Dzięki chłopaki za materiały. Dzięki Wam na dniach prawdopodobnie będziecie mogli zobaczyć efekt końcowy mojej pracy przy Puszczyku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Wykorzystując wątek, zapytam - co to za pomarańczowy kolor na ustrzeniu ? Jest tego jakiś odpowiednik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 Witam... ja akurat wykorzystałem kalkomanie,i częściowo malowałem,ale kolor dobierałem intuicyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 Kalkomania (przynajmniej ta zestawowa) w moim odczuciu ma błędny kolor, więc farbkę również dobrałem "na oko". Pactra "Fluorescent Orange". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Widziałem SW-4 Roberta...naprawdę super...i silnik otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi