MarJa Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Witam! Przedstawiam mój niszczyciel czołgów SU-100. Jest w trakcie wykańczania, ale ponieważ straciłem trochę do niego zapał, postanowiłem poddać go Państwa ocenie. Na pwm.org.pl model nie uzyskał pomocy:). Chętnie uwzględnię wszelkie uwagi i propozycje poprawek przy pracach wykończeniowych. Z góry przepraszam za słabą jakość zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Nie moja skala,ale myślę,że model ma już "dość" Nieźle zdewastowany. Myślę,że pora na galerię.Niech się wypowiedzą jeszcze spece od 72-jki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 z tego co widzę model bardzo przyzwoicie wykonany. może jednak lepiej zamknąć klapę nad żaluzjami silnika. jesli zdecydowałeś się otworzyć włazy to dobrze by było umieścić tam jakąś załogę bo będzie ziało pustką. coś jest nie tak z lewą gąsienicą u góry w środku - moze tylko farfocel. pomyśl o podstawce i do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Fakt, zmaltretowany. Ale to kwestia gustu. Przydałoby się jeszcze delikatnie przykurzyć układ jezdny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 7 Października 2012 Autor Share Napisano 7 Października 2012 z tego co widzę model bardzo przyzwoicie wykonany. może jednak lepiej zamknąć klapę nad żaluzjami silnika. jesli zdecydowałeś się otworzyć włazy to dobrze by było umieścić tam jakąś załogę bo będzie ziało pustką. coś jest nie tak z lewą gąsienicą u góry w środku - moze tylko farfocel. pomyśl o podstawce i do galerii. Dziękuję za uwagi - rozważę, żeby zamknąć klapę z tyłu. Niestety figurek i podstawek nie potrafię wykonać:( Lewą gąsienicę już poprawiam - to miejsce połączenia (sklejenia) gąski. Myślę, żeby model przerobić na kamuflaż zimowy taki delikatny... Dziękuję i pozdrawiam, marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 7 Października 2012 Autor Share Napisano 7 Października 2012 Fakt, zmaltretowany. Ale to kwestia gustu. Przydałoby się jeszcze delikatnie przykurzyć układ jezdny. Dziękuję - planuję to zrobić. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 7 Października 2012 Autor Share Napisano 7 Października 2012 Nie moja skala,ale myślę,że model ma już "dość" Nieźle zdewastowany. Myślę,że pora na galerię.Niech się wypowiedzą jeszcze spece od 72-jki. Dziękuję bardzo za komentarz. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi