skala72 Napisano 9 Października 2012 Share Napisano 9 Października 2012 Mały inboxik najnowszego modelu z Balaton'a. Model zawiera oczywiście również instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Szlag człowieka trafia, że takie pozycje to tylko w niszowych wydawnictwach i w żywicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Szlag człowieka trafia, że takie pozycje to tylko w niszowych wydawnictwach i w żywicy! A przez to w całkiem sporej cenie... 195 zł za model w skali 1:72 to jak dla mnie to już cena zaporowa (choć rozumiem kalkulacje - żywica i mały nakład plus koszt opracowania). Więc niestety z bólem serca model odpuszczę, choć produkt prezentuje się całkiem sympatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Adam kiedy będzie bo już nie mogę się na niego doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Października 2012 Autor Share Napisano 10 Października 2012 Adam kiedy będzie bo już nie mogę się na niego doczekać. Kolejne powinny być w piątek - już do mnie lecą, ale luzem będą 2-3 sztuki, reszta już rozdysponowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Października 2012 Autor Share Napisano 18 Października 2012 Adam kiedy będzie bo już nie mogę się na niego doczekać. Został ino jeden, kolejne za (około) 10 dni. Zapisałeś się na biuletyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertPorada Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 to ta sztuka co na mnie czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Października 2012 Autor Share Napisano 27 Października 2012 Jak już pisałem, już tak, ale o mały włos poszła by nie do tego zamówienia, podobna sytuacja jak przy APAie, musiałem wręcz "wyrwać" z rąk. Przez pomyłkę leżały przy biurko-ladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertPorada Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Dotarł. Model robi wrażenie - całkiem niezły i bardzo duży. Cena adekwatna MSZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 29 Listopada 2012 Autor Share Napisano 29 Listopada 2012 Kiedy jakiś workszop?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi