imek46 Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Nie wszedł do żadnych ram konkursowych czy co? Nie moglem sie zmiescic na szerokosc w dzwiach..wiec go zostawilem na korytarzu...a tam nie oceniano Ty mówisz to poważnie. Chyba gorszego kretynizmu nie słyszałem. Organizatorzy nie ocenili modelu bo się w drzwiach nie mieścił, a może dlatego, że był najlepszy. Przyjeżdżaj do nas do Lublina na konkurs. U nas jest kilka drzwi i to szeroko rozsuwanych, a jak nie to jest winda towarowa. Tam się chyba zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Imek 46 ty lepiej takich obietnic nie składaj ,bo co zrobisz jak przyjedzie ktoś do Lublina z podobnym pociągiem ale skali 1:6. Pomijając jednak dyskusję o nazwie i jaka by ją nie formułować Analogic wykonałeś kawał dobrej roboty , propagując przy tym historię Polski ,i to jest najważniejsze a nie podpisy pod Diorama które i tak są czytelne dla każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 15 Października 2012 Autor Share Napisano 15 Października 2012 U nas jest kilka drzwi i to szeroko rozsuwanych, a jak nie to jest winda towarowa. Tam się chyba zmieści. Panowie to zart z tymi dzwiami.., nie byl ten model oceniany bo porostu tylko go chcialem pokazac. Tym samym stal na bardzo widocznym miejscu osobno niz inne modele. O to mi chodzilo. Nastepnym razem bedzie bral udzial w konkursie. czolem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Października 2012 Share Napisano 16 Października 2012 Imek 46 ty lepiej takich obietnic nie składaj ,bo co zrobisz jak przyjedzie ktoś do Lublina z podobnym pociągiem ale skali 1:6. Pomijając jednak dyskusję o nazwie i jaka by ją nie formułować Analogic wykonałeś kawał dobrej roboty , propagując przy tym historię Polski ,i to jest najważniejsze a nie podpisy pod Diorama które i tak są czytelne dla każdego. To się też postawi na zewnątrz, ale będzie brał udział w konkursie. Dla nas nie ma rzeczy nie możliwych a na cuda trzeba trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 O mało co bym zapomniał złożyć gratulacje :] Gratuluję! Wyzwanie ogromne i efekt bardzo dobry. Jedyne zastrzeżenia mam do podstawki, wygląda tak troszkę jak makieta kolejowa, brakuje jej naturalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 WSPANIAŁY MODEL....ale ten mój las też całkiem niezle się prezentuje-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 23 Października 2012 Autor Share Napisano 23 Października 2012 WSPANIAŁY MODEL....ale ten mój las też całkiem niezle się prezentuje-pozdrawiam Milo ze zawitalas! Jestes jak rodzynek w stogu siana Same chlopy i chlopcy tutaj sie zbieraja. Jeszcze raz dziekuje za ten obraz Nika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MORDEN Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Wszystko fajne jednak nazw własnych się nie tłumaczy - "Śmiały" to "Śmiały" a nie brave - nawet jeżeli to to samo w języku potocznym mówiąc o czynie. Model bardzo ładny, a patriotyzm zobowiązuje w końcu nie powiedziałbyś, że hitlerowcy okupowali polskie miasta m.in. Breslaw, Danzige czy Bromberg . "Śmiały" to "Śmiały" i niech sobie wszyscy łamią języki oprócz nas Polaków he he he. Nie wiem o co ci chłopie chodzi !!!! Po pierwsze nie wiem czy Breslaw tak od zawsze było polskim miastem? A w przetłumaczeniu nazwy na angielski (zwłaszcza w nawiasie nie widzę nic złego). My Polacy tez tłumaczymy angielskie nazwy własne np. Nowy York :p A po drugie i najważniejsze to świetny model! Wywaliło mnie z butów! ŚMIAŁY to kawał historii i piękna karta KAMPANII WRZEŚNIOWEJ. Dzięki takiemu modelowi ktoś z zachodu może poznać jego losy i nasza historie przy okazji tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Przepiękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek02 Napisano 27 Listopada 2014 Share Napisano 27 Listopada 2014 niesamowite... On jest na pewno z plastiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuSSer Napisano 27 Listopada 2014 Share Napisano 27 Listopada 2014 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Ja pier.... Normalnie Orgazm . Czapki z głów Maestro . Jestem ciekaw czy FtF wypóści takie "cuś" 1:72 w kolekcji wrzesień aż sie napaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grymson Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Mega projekt, pogratulować !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi