r0bson Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Witam model zrobiony ładnych pare lat temu obecnie brakuje mu paru części ale to przez jego wędrowność, co do farb którymi go malowałem nie pamiętam, ale pamiętam za to że przedni właz zgubiłem gdzieś pewnie przy sklejaniu, więc dorobiłem go z karty telefonicznej i kawałków blaszki, pod względem wsparcia dziękowałem wnet Timiemu (za fotki również) i Kornikowi , to by było na tyle w końcu jest to galeria a od czegoś trzeba zacząć, a i zapomniałbym dodać że jest to mója pierwsza panzerka w życiu jak i w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Znowu nie ma wpisów. A szkoda bo model bardzo zacny i ładnie wykonany i Polski. Jedynie co się doszukałem to połączenie prawej przedniej gąsienicy. Reszta wg mnie jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 wiema ale jak już wcześniej pisałem model ma już swoje a tej gąski dalej się nie doczekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 i był u was na zawodach nawet kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Całkiem całkiem! O gąsienicach koledzy pisali - to zdecydowanie najsłabszy element modelu. Właśnie to (gumisie) mnie odrzuca mnie od T-34 produkcji Dragona, wolę UM-y. Wydaje mi się że trochę za dużo rdzy na nim - czołgi naprawdę nie rdzewieją jeżeli są używane, a na wrak to mi nie wygląda. Na podstawce przydały by się ślady gąsienic i lekkie wciśnięcie modelu w podłoże a na tylnym pancerzu okopcenia przy wydechach. Duży plus za polskie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Jeszcze byś się zdziwił jak rdzewieją. Tym bardziej na wojnie, gdzie nikt nie myśli o ropowaniu pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Myśle że ten temat był wielokrotnie poruszany i nie ma co dywagować żaden z nas tam nie był i na 100% stwierdzić nie może(chyba że się mylę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 18 Października 2012 Autor Share Napisano 18 Października 2012 Poprawi się go ale jeśli już to w planach będzie T-34 z hb 1:48 ewentualnie coś z 1:35, ważne żeby miał wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 z wyboru składam co innego , ale gdybym bawił się w pancerkę z II WŚ, to pierwszy poszedłby na warsztat T-34. Sentyment nie wiem skąd Podoba mi się maleństwo, Koledzy powyżej napisali o gąsienicach, co do rdzy- nie wypowiadam się, bo się nie znam. Rozumiem, że podstawką taka symboliczna, bo niezbyt pasuje do modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 18 Października 2012 Autor Share Napisano 18 Października 2012 Tak :-) podstawka symboliczna, ale lepszy rydz niż nic jak to mówią:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Ładnu model-krutko i zwiężle ujołem prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Ładnu model-krutko i zwiężle ujołem prawda Bardzo zwięźle. Zwłaszcza z bykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 No cóż przepraszam za byki pogubiłem klawiaturę pod palcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi