alchemik Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Witam...czy widział ktoś zawartość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 1/72? To prawdopodobnie stary zestaw. Ale chyba to żaden problem? W strefie budżetowej jest bardzo przyzwoity Revell (bubble), a za "parę" złociszy więcej jest świetna Tamiya zarówno bubble jak i razor (i nie bardzo mogę sobie wyobrazić, aby ktoś dał radę zrobić lepszy model). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 1/72? To prawdopodobnie stary zestaw. Ale chyba to żaden problem? W strefie budżetowej jest bardzo przyzwoity Revell (bubble), a za "parę" złociszy więcej jest świetna Tamiya zarówno bubble jak i razor (i nie bardzo mogę sobie wyobrazić, aby ktoś dał radę zrobić lepszy model). Tamiya jest ponad wszystko. Tak jak pisze Banny, nie będzie długo niczego lepszego. Z tanich jest też Academy. Niezbyt wybitna, ale chyba dostępna? W końcu roku ma być nowy HobbyBoss w wersji Razeroback. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 W 1/72 to mamy trzy typy: Academy - bardzo średni zestaw, słabe kalki i to wszystko w cenie ok 30zł (dostępne razorback, bubbletop) Tamiya - genialny zestaw, z dostępnością bywa różnie, cena też nie mała jak na 1/72 (zarówno razorback, bubbletop) Revell - świetny model budżetowy (lepszy od Academy) fajne kalki cena do 20zł (tylko Bubbletop) jeśli chodzi o relacje koszt/efekt jest to mój faworyt. Airfix to o ile kojarzę jest to bardzo stary zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alchemik Napisano 23 Października 2012 Autor Share Napisano 23 Października 2012 Dzięki Panowie...he he jak zwykle boxart nowy tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi