adam juszczak Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Podstawka na nieosiągalnym poziomie.Rewelacyjna praca - nie ma się do czego przyczepić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 znakomitość, kto wie, czy to nie najlepsze twoje dzieło. brakuje mi szkła rozwalonego pod ścianą i ludzi ale to już takie czepialstwo. wielki podziw i gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Jeżeli chodzi o to co widzę to widzę fantastyczną pracę. Podstawka jest tak realna że aż trudno uwierzyć że to miniaturka. Pojazd też prezentuje się bardzo dobrze. Natomiast brak mi obsługi tego działka do dopełnienia całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekw Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 sceneria absolutnie fantastyczna! pomijając fakt, że nie znam się zupełnie na pancerce, ten pojazd, flak są dla niej (wg mnie) tylko jednymi z jej detali np. takich jak zbrojenia muru czy to okno - super!! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimpow Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 heh, jak dla mnie to pojazdu mogłoby nie być ;) Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Co tu dużo pisać, fantastyczna praca. Jedynie lekki niedosyt czuję do pojazdu. Podstawka niesamowita... Jak zrobiłeś te wybite szybki w oknie tej ruiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Sam pomysł na scenerię i wykonanie bardzo ciekawe i ładne. Aczkolwiek pusto tak bez figurantów. Mogłeś też pokusić się o jakieś resztki szkła z okna A co do modelu, rażą trochę krzywo ułożone gąsienice (13 zdjęcie). Teraz jaka scenka w planie? Mimo wszystko, ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Pięknie wygląda rewelacyjnie realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi