RH Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Nie wiem czy jestem pierwszy ,bo nie sledze tego wątku ,jeżeli nie to trudno ale i tak to tu zamieszczę Nowość z firmy Kity Hawk w 1:48 http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=12846 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 W kwestii formalnej: czy "rura" to nie jest aby określenie odrzutowca z centralnie umieszczonym wlotem powietrza? Widziałem na arcu zapowiedzi, wydaje się całkiem OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 2 Listopada 2012 Autor Share Napisano 2 Listopada 2012 W kwestii formalnej: czy "rura" to nie jest aby określenie odrzutowca z centralnie umieszczonym wlotem powietrza? Widziałem na arcu zapowiedzi, wydaje się całkiem OK. Nazwa jest umowna dla mnie wszystko co nie ma śmigła to "rura" i bynajmniej nie chodzi tu o usytuowanie wlotu i wydechu ,czy jak się to nazywa a sposób napędu owego samolotu czyli za pomocą silnika odrzutowego lub podobnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Rura, odkurzacz, suszarka, opalarka... jeden pies, wiadomo że chodzi o samolot odrzutowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi