Dumo Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 Co do robienia modelu po pijaku to ten motyw przewija się prawie w każdym twoim warsztacie. A co do modelu to good job mate. Nie wiem czemu jak wracam w nocy lub nad ranem z imprezy coś mnie bierze i siadam do modelu. Rano jest panika jak człowiek się obudzi czy coś nie spierdzielił xD Już prawię koniec: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Witam! Chyba musisz więcej imprezować. Widać że służy ci to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Model mi się podoba , nie przekonuje mnie jednak układ brudzenia , jaki zaprezentowałeś. Dlaczego im wyżej tym brudniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 Cały jest upierdzielony w tym samym stylu Zapraszam do galerii: viewtopic.php?f=68&t=36704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi