wolfenstein Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Witam! Natknąłem się na ten obraz i okazało się, że Photoshop. To jest mój "potwór" użyłem: T-34 - Zvezda Flak 36/37 - Zvezda Ammunition - Set №1 Attack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Zmajstrowany fajnie i ładnie wymalowany. Coś nam się tu ostatnio wysyp Photoshopa zrobił. I być to mądry jak znajdujesz jakąś fotę w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 fotszop fotoszopem, a model fajny. Może dioramkę do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 fotszop fotoszopem, a model fajny. Może dioramkę do tego? Przydała by się bo słabo mi się widzą te skrzynki i pociski porozwalane na pancerzu. Model wyszedł fajny, ale skąd pomysł na różne koła ? Jedyne co mi się nie podoba to sposób przymocowania armaty bo nikt by nie robił specjalnego stelaża aby utrzymać tą armatę. Łatwiej by było po prostu osadzić to na górnej płycie A jaki producent armatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Fajne! Ma poruszające momenty. Chciałem coś takiego zrobić - z pozostałości po SU-100 Dragona, ale w końcu zrobiłem STUGA III T:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Bardzo mi się podoba .Dodał byś tylko jakiegoś figuranta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Super fajne, bardzo ładny model. Nie pasują mi tylko te napięte gąsienice, na fotce widać zwis między kołami ale to szczegół Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 no i składanka wyszła fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Tylko po lewej stronie na zdjęciu nie widać takiej mozaiki. Ja bym obstawiał (przynajmniej 3 pierwsze) koła na wczesne, pełne z bandażami. Ciekawy pomysł z kołem od pantery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 24 Listopada 2012 Autor Share Napisano 24 Listopada 2012 Dzięki za komentarze. Różne koła zobaczyć tutaj:http://tanks.webz.cz/PantherWheels.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Myślałem że próbowałeś wystrugać trójwymiarowego fotszopa, a tu widzę że jeszcze więcej fantazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Gdzieś doczytałem że taki pojazd istniał i należał do Kampfgruppe Kienast walczącej w kwietniu 45 we wschodniej Saksoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Być może pojazd tak, ale to co jest widoczne na zdjęciu to fotomontaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi