sotter Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Ten kamuflaż to chyba nie teges. Sam napaliłem się na Myoko w ciapkowate kamo, po czy okazało się, że to Angole po wojnie go tak przemalowali. A propos holowników, to ostatnio czytałem jakąś książkę japońskiego oficera i mimochodem opisując wyjście floty pisze o zielonych holownikach, jako o czymś jak najbardziej typowym. Cytuj
taltos1 Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Zawsze myślałem,że ten kamo dla Takao na 45 rok to był szary-ciemno szary.Nawet gdzieś mam skany z jakiegoś japońskiego magazynu gdzie Taka jest pokazany w takim kamo. W tym zielonym kamo by wyglądał poprostu za... Pozdrawiam Cytuj
Ruderigo Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Świetne kamo faktycznie. Problem w tym, że Takao nosił je będąc okrętem "uszkodzonym w stopniu wykluczającym naprawę dostępnymi środkami", i te uszkodzenia wypadałoby odwzorować... Dlatego moje Takao będzie szaaare... Cytuj
makinen Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 hmmmm....sklejam humvee w skali 1-35 i wydawało mi się, że duzo detaluję, ale to mnie zabiło.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi