sotter Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Ten kamuflaż to chyba nie teges. Sam napaliłem się na Myoko w ciapkowate kamo, po czy okazało się, że to Angole po wojnie go tak przemalowali. A propos holowników, to ostatnio czytałem jakąś książkę japońskiego oficera i mimochodem opisując wyjście floty pisze o zielonych holownikach, jako o czymś jak najbardziej typowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Zawsze myślałem,że ten kamo dla Takao na 45 rok to był szary-ciemno szary.Nawet gdzieś mam skany z jakiegoś japońskiego magazynu gdzie Taka jest pokazany w takim kamo. W tym zielonym kamo by wyglądał poprostu za... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruderigo Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Świetne kamo faktycznie. Problem w tym, że Takao nosił je będąc okrętem "uszkodzonym w stopniu wykluczającym naprawę dostępnymi środkami", i te uszkodzenia wypadałoby odwzorować... Dlatego moje Takao będzie szaaare... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 22 Stycznia 2013 Share Napisano 22 Stycznia 2013 Światowy poziom !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Piękny. Widać, że swoje przepłynął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 hmmmm....sklejam humvee w skali 1-35 i wydawało mi się, że duzo detaluję, ale to mnie zabiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi