RH Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 http://www.wingnutwings.com/ww/product?productid=3086 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 http://www.wingnutwings.com/ww/product?productid=3086 to nie jest miła niespodzianka, to jest zbrodnia ! taki model przed świętami ? Mikołaj na bank nie będzie miał go w worku ( za drogi) a jak bym chciał go kupić, to nie kupie prezentów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Dlaczego nie wysyłają?-urlopy świąteczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Dlaczego nie wysyłają?-urlopy świąteczne? Na stronie jest info o przerwie do 14.01.2013 - ostatnie zamówienia do UE można było składać do 30.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Są na rynku kalki do jakiegokolwiek polskiego hanowera w tej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2012 Są na rynku kalki do jakiegokolwiek polskiego hanowera w tej skali? Raczej nie ,ale myślę że luka zostanie wypełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Raczej nie ,ale myślę że luka zostanie wypełniona Byłoby dobrze:) swoją drogą: do F.2b są? Ps. A jednak wysłali (i to do mnie;)) paczkę już w grudniu:) Ps 2 Ten Hannover robi naprawdę wrażenie, fantastyczny ropuch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Trzeba się spieszyć z zamówieniami bo zapowiedzieli po 1 stycznia podwyżki cen!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi