wosiek Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 Mikrob fantastyczny, zakres przeróbek budzi szacunek! Dzięki Co do podstawki - nie uda mi się Cię przekonać, byś "dojechał" z glebą i roślinnością do samego rantu? Wersja "placek na ruszcie" jakoś zakłóca odbiór całości. Ale może to tylko moje zdanie. Powiem tak. Na początku placek był dużo mniejszy i faktycznie coś mi nie pasowało ( z tego samego względu co Twoja uwaga) więc zacząłem go rozbudowywać do aktualnych rozmiarów. Ostatecznie chyba zrobię jak mówisz tym bardziej, że zostało niewiele do zapełnienia Ludki będą z Preisera, czy innej firmy? Oczywiście niezastąpiony Preiser Aha, i przekonałeś mnie, że bez tych partowskich blach nie ma szans, żeby mój NSU jako tako się prezentował. A miałem nic już do magazynku nie dokupywać Tak to niestety jest. Ja też sobie zawsze mówię wchodząc do sklepu "Dzisiaj nic nie kupuję tylko jeden pędzelek i jedną farbkę", a wychodzę z pełną siatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 25 Lutego 2013 Autor Share Napisano 25 Lutego 2013 Niestety nie mogę już edytować poprzedniego postu więc.... Zgodnie z sugestią i moimi przemyśleniami "zapełniłem" do końca podstawkę. Swoją drogą nie wiedziałem, że "uprawa roli" jest taka żmudna Dorobiłem z Miliputa trochę gratów na przyczepkę. Teraz musi to wyschnąć i ... będzie malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Teraz ta podstawka wygląda dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Zgodzę się z przedmówcą. Masz zadatki na architekta zieleni PS - A nie mówiłem, że będzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 1 Marca 2013 Autor Share Napisano 1 Marca 2013 Dziękuję za miłe komentarze i uwagi Model uważam za skończony. Galeria w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Wojtek powiem krótko... twoje prace miażdżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Kiedyś przyjeżdżam do Ciebie na korepetycje z robienia takich modeli, podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Piękna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Git majonez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi