wosiek Napisano 24 Lutego 2013 Autor Napisano 24 Lutego 2013 Mikrob fantastyczny, zakres przeróbek budzi szacunek! Dzięki Co do podstawki - nie uda mi się Cię przekonać, byś "dojechał" z glebą i roślinnością do samego rantu? Wersja "placek na ruszcie" jakoś zakłóca odbiór całości. Ale może to tylko moje zdanie. Powiem tak. Na początku placek był dużo mniejszy i faktycznie coś mi nie pasowało ( z tego samego względu co Twoja uwaga) więc zacząłem go rozbudowywać do aktualnych rozmiarów. Ostatecznie chyba zrobię jak mówisz tym bardziej, że zostało niewiele do zapełnienia Ludki będą z Preisera, czy innej firmy? Oczywiście niezastąpiony Preiser Aha, i przekonałeś mnie, że bez tych partowskich blach nie ma szans, żeby mój NSU jako tako się prezentował. A miałem nic już do magazynku nie dokupywać Tak to niestety jest. Ja też sobie zawsze mówię wchodząc do sklepu "Dzisiaj nic nie kupuję tylko jeden pędzelek i jedną farbkę", a wychodzę z pełną siatką Cytuj
wosiek Napisano 25 Lutego 2013 Autor Napisano 25 Lutego 2013 Niestety nie mogę już edytować poprzedniego postu więc.... Zgodnie z sugestią i moimi przemyśleniami "zapełniłem" do końca podstawkę. Swoją drogą nie wiedziałem, że "uprawa roli" jest taka żmudna Dorobiłem z Miliputa trochę gratów na przyczepkę. Teraz musi to wyschnąć i ... będzie malowanko Cytuj
bazylms Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Teraz ta podstawka wygląda dużo lepiej. Cytuj
LordDisneyland Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Zgodzę się z przedmówcą. Masz zadatki na architekta zieleni PS - A nie mówiłem, że będzie lepiej? Cytuj
wosiek Napisano 1 Marca 2013 Autor Napisano 1 Marca 2013 Dziękuję za miłe komentarze i uwagi Model uważam za skończony. Galeria w przyszłym tygodniu Cytuj
Pawel90 Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 Kiedyś przyjeżdżam do Ciebie na korepetycje z robienia takich modeli, podziwiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi