tadeusz6514 Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Jest to moje pierwsze wejście na tym forum .Na stronie PWM znalazłem opis wykonywania własnych modeli żołnierzy .Wykonany żołnierz proszę o wypowiedz w sprawie mojej pracy. Rzeźba jest jeszcze nie utwardzona i nie oszlifowana , wszystko jest wykonane z modeliny -własnoręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 podświadomie wiem ,że to niemiec ale jakbym miał to poprzeć faktami to chyba tylko przez panzerfausta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 No mam nadzieję że coś z niego wyciągniesz choć na chwilę obecną ciśnienia mi się pytanie - co mu się w twarz stało? W stanie obecnym niestety jestem na nie, mimo iż to twórczość własna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 podświadomie wiem ,że to niemiec Ja obstawiałem wojownika Uruk-Hai, ale to chyba przez niedawne obejrzenie Władcy Pierścieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Eeee tam! Zwykły ogr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2012 http://bennosfiguresforum.com/viewtopic.php?f=15&t=4535 dokładnie chodzi o ten link, chyba kolega Matejson się nie pogniewa za wykorzystanie jego informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 http://bennosfiguresforum.com/viewtopic.php?f=15&t=4535 dokładnie chodzi o ten link, chyba kolega Matejson się nie pogniewa za wykorzystanie jego informacji Niestety Tadku, Tadeuszu, oprócz korka i koloru figurki cech wspólnych nie widzę pomiędzy Twoim wykonaniem, a tym pokazanym na bennosfiguresforum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Na stronie PWM znalazłem opis wykonywania własnych modeli żołnierzy mam wrazenie ze chodzi o ten post http://pwm.org.pl/viewtopic.php?p=292493#p292493 Człowiek siedzi w tych modelach a wciąż coś zaskakuje... No ja mam akurat kota nie psa w domu, może też go spróbować jako narzędzie do modeli zaprządz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2012 A ja widzę - że z rozróżnianiem kolorów też masz problem , naprawdę nie chce być złośliwy. Jeszcze jedna uwaga co do do tej figurki , jest to pierwszy taki model w mojej kolekcji (oczywiście zrobiony samemu )i jak zawsze dodaje -samodzielnie ,a zdjęcie jest zrobione z wielkim powiększeniem . Wymiar figurki 25 mm. w tej skali wykonać wszystkie szczegóły jest dość trudno,ale i tak dojdę do takiej wprawy że nie będę się musiał wstydzić wykonanych figurek żołnierzy . Wszystkim którzy krytykują zawszę mówię - spróbuj samemu a potem krytykuj . Życzę wszystkim zdrowych i wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Po zobaczeniu tej twarzy stwierdziłem że moja jest piękna.;) A na serio - jest nad czym pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 -Nie jedz tego! -Nigdy tego nie jadłeś więc siedź cicho albo sam spróbuj i dopiero się odzywaj -mówi gość jedzący cykutę... Aby nie było że post bez wartościowy to polecam ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=Q24MHmGwgI0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Tadek coś ci powiem, a właściwie napiszę. I bez obrazy proszę. Już prezentowałeś kilka prac na forum i komentarze były różne. Na sam początek zobacz co napisałeś w pierwszym poście Wykonany żołnierz ... proszę o wypowiedz w sprawie mojej pracy.Nie znaczy to chyba prosze tylko o pochlebne opine, prawda?Co się tyczy kolejnych wpisów, to: ...jest to pierwszy taki model w mojej kolekcji (oczywiście zrobiony samemu )i jak zawsze dodaje -samodzielnie ,a zdjęcie jest zrobione z wielkim powiększeniem . Wymiar figurki 25 mm. w tej skali wykonać wszystkie szczegóły jest dość trudno...Oczywiście cenię to że starasz się tworzyć coś samemu, ale niestety jeszcze jakoś to musi wygladać. Ja nie umiem wykonywać rzeczy od podstaw dlatego nie próbuję na siłę wszystkich przekonać że jak ulepię kupkę z green stuffa to ma to być bunkier. A skoro nie umiem to kupuję gotowce. Jest oczywiście kwestia kasy no ale jak chce się grać w golfa to nietety z kijem hokejowym wejść na pole się nie da.Wszystkim którzy krytykują zawszę mówię - spróbuj samemu a potem krytykuj.Tak pisać nie możesz, bo ile wtedy osób mogło by się odezwać? No ja na ten przykład nie. A ponadto patrz pierwszy cytat.Tak więc na koniec mojego wywodu radzę ci nie pisać już tekstów typu "zrób to sam a potem się oddzywaj" tylko z odwaga przyjać opinie na klatę i przeć do przodu poprawiającswój warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2012 Dziękuje - idę poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 Skoro na publicznym forum wrzucasz swoje prace to czego się spodziewałeś jak nie krytyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2012 wprawki figórek żołnierzy, Są to figurki do linku , Model jak z obrazka- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi