KAMIL90 Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 Witam przedstawiam wam mój kolejny model Geschützwagen 38 . Na modelu ćwiczyłem nowe techniki i próby z nową chemią. Co do modelu to składał się bez większych problemów. Przepraszam za jakość zdjęci ale ciągle się ucze je wykonywać. Model ma tak mocno pobrudzone podwozie bo ma trafić na podstawkę, lecz czekam jeszcze na stil water. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 Model mi się podoba, jednak kompletnie nie rozumiem pomysłu z kalkami. Brak fragmentów nie da się wytłumaczyć niestarannym malowaniem znaków taktycznych. Jednoczesny brak jakiegokolwiek "uszkodzenia" farby wyklucza otarcie lub temu podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 Takie ubytki kalki można domalować pędzelkami.To akurat nie jest ani skomplikowane ani nie niemożliwe do wykonania choćby na prostotę wzoru. .Także warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 Kalki może jeszcze poprawić poza tym miły dla oka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2012 Model mi się podoba, jednak kompletnie nie rozumiem pomysłu z kalkami. Brak fragmentów nie da się wytłumaczyć niestarannym malowaniem znaków taktycznych. Jednoczesny brak jakiegokolwiek "uszkodzenia" farby wyklucza otarcie lub temu podobne. Witam co do brakujących kawałków kalek to chciałem uzyskać efek zdartego kamuflażu. Na zdjęciach tego nie widać ale kamóflaż ma ubytki farb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi