wiec4-13 Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Witam, Przedstawiam wam owoc mojej półrocznej pracy: Model Tamiya wzbogacony o zestaw Eduarda, metalową lufę Dragona oraz gąski tego samego producenta. Figurki również pochodzą z zestawu Dragona. Szałas (domek?) wykonałem od podstaw z balsy. Życzę miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 Mi osobiście się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 Też mi się podoba, ale zamiast miniaturek mogłeś wkleić normalne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Dla mnie po prostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Model świetnie się prezentuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klobukos Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Może się nie znam... Skoro na ziemi są resztki śniegu (odwilż?), to czy na dachu też takowego nie powinno być? W końcu domek nie posiada komina, a centralnym wtedy jeszcze nie ogrzewali Poza tym model jak i dioramka bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Witam. Bardzo podoba mi się zimowe kamo. Co do braku śniegu na dachu jest ok. Najpierw topi się właśnie na dachach a dopiero później na przemarźniętej ziemi. Chatka też fajna. Jedynie mundur gościa z panzerfaustem mi namieszał. Nie umię jakoś umiejscowić tej scenki w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Niezła robota. Wielkie brawo za domek:) Bardzo przyzwoita scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Wykonałeś piękną robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi