DarkWing Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Witam Galeria pierwszej mojej ciężarówki będzie podzielona na dwie części. Pierwsza, teraz prezentowana przedstawia sam ciągnik. Część druga będzie przedstawiała zakończony projekt, a więc gotową Scanię na podstawce, którą będzie stanowić kawałek drogi. Budowa modelu była prezentowana w warsztacie więc teraz zapraszam do oglądania efektu finałowego... Trzy ostatnie zdjęcie pokazują model z dodanymi przewodami pneumatycznymi w tyle kabiny. Elementy dodane już po zrobieniu zdjęć dlatego jeszcze trzy dodatkowe fotki Po skończeniu podstawki przedstawię drugą część galerii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Dark Wing - widac reke modelarska w tym modelu. Pomimo, ze zaniechales wielu istotnych przerobek, o ktorych Italeri zapomnialo, to ten model jest perfekcyjny, jak dla mnie 10 na 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Ode mnie też 10. Może wreszcie skuszę się na nowszy model Scanii. Widzę że wykałaczka odgrywa tu pierwszoplanową rolę W mojej babci patyczek przy prezentacji silnika jest nieodzowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Piękna ci ta skania wyszła. Czekam na asfalt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Stycznia 2013 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2013 Witam. Bardzo ładnie wygląda. Chciał bym mieć taką w garażu, jeździł bym tą Scanią do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Widziałem warsztat, ładnie, czysto wykonany model.Niepodobaja mi sie odstajaca chlapacze chlapacze, kalka na bocznych szybach i troche mało smok-a na osłonie przeciwsłonecznej.Korekta kalek na bokach kabiny wiadomo ze nie wchodzi w gre wiec to mozna pominąc.Jak dla mnie 4+...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velvet_1986 Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Jeśli o mnie chodzi to również daje 10 na 10:) Jak na pierwszy model to rewelacja Kończ asfalt i pokaż całość. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2013 Na wstępie dziękuję bardzo jeszcze raz za pochwały i cieszę się, że mój pierwszy truck Wam się podoba. Teraz druga część galerii - Scania na drodze Jeszcze kilka zdjęć na innym tle... Teraz tylko znaleźć miejsce na półce.... czuję, że trzeba będzie zamawiać u szklarza specjalną gablotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Witaj, Dark... Wszytko pięknie i ładnie, ale jak zwykle zapytam. Dlaczego te "kable z kabiny" kończą się jak wąż z prysznica bez "słuchawki" ??? Toż to nie pasuje.. Pozdr Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2013 Ukradli chromowane końcówki... złodzieje jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Kawalek drogi jest swietnym akcentem uzupelniajacym model. Dobra robota, no i byc moze w przyszlosci bedzie wiecej ciezarowek Twojej roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Piękna Scania najbardziej podobają mi się kalkomanie Możesz dać przepis na kawałek drogi? Jest to jakiś zestaw czy sam robiłeś? O ile asfalt i znak mozna w miarę samemu zrobić to bariery już ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziktrans Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Eee no gratulacje, pięknie ci to wszystko wyszło. . Oby tak dalej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 18 Lutego 2013 Autor Share Napisano 18 Lutego 2013 Jeszcze raz dziękuję za opinie. ... Możesz dać przepis na kawałek drogi? Jest to jakiś zestaw czy sam robiłeś? O ile asfalt i znak mozna w miarę samemu zrobić to bariery już ciężko. Ta droga to gotowy zestaw Italeri (proszę zajrzeć do warsztatu), trzeba było tylko poskładać i pomalować. Mam również nadzieję, że w niedalekiej przyszłości jakaś ciężarówka wpadnie na warsztat... przynajmniej mam na to ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi