maszynista93 Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Witam To ju chyba ostatni model tego roku... jest to Tamia z lekimi tylko przeróbkami - model typowo komercyjny a tutaj wraz ze swoim starszym bratem ... sorki za zdjęcia ale robione juz po kilku... Wszystkiego dobrego w nowym 2013 roku miłego sklejania i wielu ciekawych projektów pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Piekny Tet,jakimi farbami go malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Piekny Tet,jakimi farbami go malowałeś? Podpinam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Komercyjny czy nie i tak wygląda ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Mocny akcent na koniec roku- rzut na taśmę. Takich i lepszych modeli w Nowym Roku! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Jak zawsze. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Witam. Najbardziej podoba mi się odcień tej rosyjskiej zieleni. Jest po prostu piękny. Reszta idealnie pasuje do malowania. Delikatne ślady eksploatacji i lekkie brudzenie dają świetne efekty. Gratuluję kolejnego udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Świetny model !!! Genialnie pomalowany. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Niezła pozycja Gratuluje modeli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 dzięki wszystkim za dobre słowo niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć jednoznacznie na pytanie o farby z całą pewnością była to jasno zielona Italka ( Flat Light Green 4309AP ) ale i tak była mieszana wiec trudno stwierdzić teraz stwierdzam że fotki nie za wyraźne ale i model nie za bogaty więc może wystarczą zauważyłem też że zapomniałem pomalować zapasowe ogniwko na tyle i rury wydechowe takie jakieś niezaciekawe (poprawione) trudno zdarza się, niemniej jednak pamiętajcie że jak się pije to się nie 'modeluje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Powiedz jak składalność tego tamkowego teta.Mam w planach takie coś. Wykonanie świetne - bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Jak dla mnie to dwa są zawaliste piękne malowanko , gąski to zestawowe ? bo coś mi na nylonowe nie wyglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2013 Powiedz jak składalność tego tamkowego teta. jak to Tamiya, części dobrze do siebie pasują bez większych problemów jednak model ma już swoje lata i w zasadzie bez przeróbek nie przedstawia wysokiego poziomu brakuje mu już troszeczkę w kwestii szczegółowości, uważać też trzeba przy wieży - ta w zasadzie wymaga korekty kształtu ten model mogę polecić osobą nie bojących się przeróbek, jeśli jednak nie czujecie się na siłach to odradzał bym ten wybór niemniej jednak stanowi dobrą bazę do budowy i zabawy w przeróbki gąski to zestawowe ? bo coś mi na nylonowe nie wyglądają . nie, te zestawowe okazały się kolejnym słabym, a w zasadzie najgorszym punktem tego modelu mimo iż model miał być 'lekki i przyjemny" to zastosowanie oryginalnych gum nie bardzo mi się widziało postanowiłem więc założyć mu gąsienice z zestawu AFV Club, również gumowe ale o lata świetlne lepsze jak dla mnie to najlepsze gumowe gąski do T-34 jakie widziałem bardzo ładnie widać poszczególne ogniwa, a w dodatku są bardzo miękkie co ułatwia układanie ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi