Pablo G. Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Witam, Oto Tamiyowski Sherman na małej winietce zainspirowanej ksiażką "US Tank Battles in Germany 1944-45" Concorda. Miłego oglądania życzę. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Witam cała scena jak i pojazd mi się podobają pojazd subtelnie ubrudzony i pobijany moze jedynie dodał bym więcej jakiegoś jasnego pyłu(tynku) na pojazd i scenę urozmajiciło by to ten czerwony pył z cegieł a fajny pomysł z tym wyschniętym bluszczem a jak sklejalnosc zestawu jumbo bo słyszałem skrajne opinie. ps na jednym zdjęciu widać jakieś włoski koło lufy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Super! Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Ten pył z cegły na gąskach wydaje mi się trochę zbyt czerwony ogólnie cała reszta super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Dobra praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Hej.Obie twoje prace przyjemne w odbiorze tylko posrebrzylbym gaski,nadaloby to jeszcze wiecej realizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2013 Dzięki za opinie. Nie miałem żadnych problemów ze sklejeniem mojego egzemplarza więc według mnie sklejalność dobra. Faktycznie jak patrzę na te zdjęcia to zbyt dużo tego pyłu ceglanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Jak dla mnie ogólne wrażenia bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saty Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Bardzo fajna scenka. Jak zrobiłeś ulicę? Bardzo mi się podoba ta kostka. Model fajnie zrobiony. Obijanie i brudzenie na plus. Nie podobają mi się gąsienice, wyszły bardzo jednolite i sprawiają wrażenie płaskich. Może jakiś wash? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2013 Bardzo fajna scenka. Jak zrobiłeś ulicę? Bardzo mi się podoba ta kostka. Ulica, chodnik, murek i gruz zrobione są z maty korkowej, ja używałem takiej jak się daje na stół pod talerz, bardzo żmudna dłubanina. Taka mata korkowa posiada różną fakturę po obu stronach co dodatkowo różnicuje wygląd kostki brukowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 świetna praca. Podstawka bardzo mi się podoba. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Świetne wykonanie ,bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Witam! Ładny model, jest na czym oko zawiesić. Trochę tylko za dużo moim zdaniem tego czerwonego pyłu. Gąski mogłyby być lepiej zmalowane, ale poza tym model jest OK. Kiedyś dawno temu wstawiłem takiego samego do galerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Popracuj nad brudzeniem czołgu...szczególnie wanny... poza tym ładna scena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Witam.Czołg wraz z podstawką bardzo ładnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi