Twitch Napisano 3 Lutego 2013 Autor Share Napisano 3 Lutego 2013 Zmiana planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Coś ostatnio w extreme idziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 3 Lutego 2013 Autor Share Napisano 3 Lutego 2013 Coś ostatnio w extreme idziesz. extreme ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Kamo bardzo ładne. Czysta robota . Czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Zgadzam się czysto bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 fajnie czysto ,co to za kolor ten "różowy" ? teraz rozjasnienia wypłowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 3 Lutego 2013 Autor Share Napisano 3 Lutego 2013 fajnie czysto ,co to za kolor ten "różowy" ? teraz rozjasnienia wypłowienia Ten "róż" to Vallejo 71041 Tank Brown rozjaśniony 71081 Tank Dark Yellow... a taki kolor na zdjęciach oczywiście zafundował mi mój aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Chodziło mi o to Janusz, że jakoś takie odbiegające od utartych standardów. Co nie znaczy że jest źle. Walcz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Kurde nie miałem na myśli aż tak mocnych rozjaśnień ale teraz też jest dobrze a co to ma być trofiejny czy co bo nie doczytałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 3 Lutego 2013 Autor Share Napisano 3 Lutego 2013 Chodziło mi o to Janusz, że jakoś takie odbiegające od utartych standardów. Co nie znaczy że jest źle. Walcz dalej. Szczerze Krzysiek już od dłuższego czasu odbiegam od standardów choć nie powiem czasami się na tym przejadę i wyjdzie jak wyjdzie... ale brnę w swoje i staram się wyciągać wnioski z każdej mojej decyzji. Kurde nie miałem na myśli aż tak mocnych rozjaśnień ale teraz też jest dobrze a co to ma być trofiejny czy co bo nie doczytałem ? Zawsze dobrze się czułem w niemieckiej pancerce dlatego stwierdziłem że lepiej do niego podejdę jak zrobię z niego zdobyczny pojazd... mam nadzieję że niczym nie spartolę tego co uzyskałem na dzień dzisiejszy. Choć teraz troszkę może się prezentować zabawkowo to w mojej głowie rodzi się wizja realnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 20 Lutego 2013 Autor Share Napisano 20 Lutego 2013 Witam Przyszedł czas na brudzenie... przy którym z reguły przeginam choć wydaje mi się że tym razem jest dobrze. Na samym początku poszedł wash potem kurz razem z błotkiem na kołach i że tak powiem ślady deszczu. Jutro jeszcze gdzieniegdzie popoprawiam i na zdjęciach zauważyłem że nie wymalowałem reflektorów przednich... zrobi się. No a teraz czas na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Wyszło niestety bardzo słabo. Mam wrażenie, że ostatnimi czasy modele robisz na wyścigi i ma to widoczne konsekwencje. Model słabo zdetalowany można zawsze uratować dobrym malowaniem, ale w tym przypadku go zabiłeś na etapie brudzenia. Brak też dbałości o detale - takie jak np trzonek łopaty, czy widoczne łączenie form na tym brązowym "kocu" z tyłu. Gąsienice także nie przejawiają swojej metaliczności :P Prawdę mówiąc efekt "deszczu" w mojej ocenie nie broni się i większego sensu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Wszystko fajnie ale strasznie mi się nie podoba tenbiały nalot na całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Wyszło niestety bardzo słabo. Mam wrażenie, że ostatnimi czasy modele robisz na wyścigi i ma to widoczne konsekwencje. Model słabo zdetalowany można zawsze uratować dobrym malowaniem, ale w tym przypadku go zabiłeś na etapie brudzenia. Brak też dbałości o detale - takie jak np trzonek łopaty, czy widoczne łączenie form na tym brązowym "kocu" z tyłu. Gąsienice także nie przejawiają swojej metaliczności :P Prawdę mówiąc efekt "deszczu" w mojej ocenie nie broni się i większego sensu nie ma. Niestety popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 A ja jestem na tak, opad radioaktywny bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi