kamil zoszak Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Witam wszystkich serdecznie po długiej przerwie... chciałbym zaprezentować moje ostatnie ukończone "bzdzieło". Modelik prosty i przyjemny a cieszy oko i nawet konkursik pudłem zakończył A tutaj fotki i pod but Kolejny pokraczek także będzie to WHIPPET tylko tym razem w malowaniu Freikorpsu z Monachium z 1918/19 roku Cytuj
Mierzu Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Piękny, tylko tło zdjęć nie pasuje. Rób je na jednolitym tle. Cytuj
PiterATS Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Tło, kadrowanie, lampa błyskowa. Popraw te grzechy, bo na tych niby-zdjęciach, całkiem przyjemny w odbiorze model wiele traci. Cytuj
kamil zoszak Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 Będę musiał zanabyć inny aparat bo w tym moim rumplu to nawet MAKRO nie mam Ale obiecuję poprawię się. Następnym razem Cytuj
waldeczek Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Pierwsza sprawa zapodaj jakieś tło... Cytuj
bazylms Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Też am ten model tylko w wiekszej skali. Nie mam jednak jeszcze umiejętności aby się za niego brać, więc czeka w kolejce. Ładny szkrab, choć zdjęcia fakt - nie najlepsze. Lufy do km-ów wymieniałeś czy rozwiercałeś? Cytuj
kamil zoszak Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Napisano 6 Stycznia 2013 Lufy zostały jedynie rozwiercone igłą lekarską. nosiłem się z zamiarem wymiany na trochę cieńsze choćby lufy karabinu DT z BT-2 i BT-5 (UM) które mi zostały w wypraskach. Cytuj
micmal Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 to jest forum modelarskie a nie fotograficzne i co z tego, skoro podstawą rozmowy ą zdjecia? Święta prawda! Sam wiem, bo doświadczyłem osobiście. Przydałoby się białe tło-karton/bristol. Fajny szkrab. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi