kamil zoszak Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Witam wszystkich serdecznie po długiej przerwie... chciałbym zaprezentować moje ostatnie ukończone "bzdzieło". Modelik prosty i przyjemny a cieszy oko i nawet konkursik pudłem zakończył A tutaj fotki i pod but Kolejny pokraczek także będzie to WHIPPET tylko tym razem w malowaniu Freikorpsu z Monachium z 1918/19 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Piękny, tylko tło zdjęć nie pasuje. Rób je na jednolitym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Tło, kadrowanie, lampa błyskowa. Popraw te grzechy, bo na tych niby-zdjęciach, całkiem przyjemny w odbiorze model wiele traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 Będę musiał zanabyć inny aparat bo w tym moim rumplu to nawet MAKRO nie mam Ale obiecuję poprawię się. Następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Pierwsza sprawa zapodaj jakieś tło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Też am ten model tylko w wiekszej skali. Nie mam jednak jeszcze umiejętności aby się za niego brać, więc czeka w kolejce. Ładny szkrab, choć zdjęcia fakt - nie najlepsze. Lufy do km-ów wymieniałeś czy rozwiercałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 Lufy zostały jedynie rozwiercone igłą lekarską. nosiłem się z zamiarem wymiany na trochę cieńsze choćby lufy karabinu DT z BT-2 i BT-5 (UM) które mi zostały w wypraskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 to jest forum modelarskie a nie fotograficzne i co z tego, skoro podstawą rozmowy ą zdjecia? Święta prawda! Sam wiem, bo doświadczyłem osobiście. Przydałoby się białe tło-karton/bristol. Fajny szkrab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Fajny karaluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi