skikut87 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Witam, wreszcie po wielu bataliach i waszych sprzeciwach zakończyłem, a o ot efekt: i rodzinnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Czołem Jest moc ! Fajne te kolory ostatecznie wyszły. I z jedyneczką piękną parę tworzą Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 Dzięki Przemku za miłe słowa, miło słyszeć że nie tylko mi się podoba. Teraz wrócę na chwile do 2 wojny ( mam w planach jakiegoś makaroniarza ) a potem sobie kupie i zrobię jeszcze BRDM 3 do kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Fajny model. Jedna mała uwaga co do obić. Zrobiłeś je na większości kątów jednak można a by także kilka dodać na płaskich powierzchniach. To troszkę powinno poprawić realizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 fajny ,jedynie to niebieskie oko mi nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 bazylms - były też i są na powierzchniach płaskich np przy włazach i na boku masz zarysowanie Robert Ostrowski - może to maznę z tylu jeszcze czerwonym markerem to powinno zrobić się ala czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Bardzo nieźle Obydwa modele zresztą. Ale przyznam, że warsztat nie zapowiadał aż tak dobrego rezultatu końcowego Tym większe gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Bardzo nieźle Obydwa modele zresztą. Ale przyznam, że warsztat nie zapowiadał aż tak dobrego rezultatu końcowego Tym większe gratulacje. Każdy się mylić może a mi się to zdaża często, to że czasem moje metody nie są standardowe, książkowe nie znaczy że model będzie zły Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi