hadzi Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Witam, czy ktoś ma na zbyciu kalkę do tego szybowca w 1/72 a szczególnie napis/y ZEFIR z kadłuba, mnie się jeden rozpadł właśnie z edycji sprzed 10 ok lat. Gotowy model czeka na kalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Powinienem mieć, ale dość wiekowe bo z tych starych wydań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 A jakie malowanko Zefirka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2013 Powinienem mieć, ale dość wiekowe bo z tych starych wydań. To swietnie bo moje tez wiekowe byly, wiec beda takie same. Bede wdzieczny. A jakie malowanko Zefirka? Pudelkowe rejestracje a kadlub bialo-szary, choc ostatnio znalazlem tego pudelkowego w interpretacji cos ala pomarancz z bialym i duza 14 na ogonie. Coz moj zostanie juz szary. Jutro zapodam fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Kalka taka jak na fotce, na oko widać, że pare lat ma. Czy te się nie rozpadną nie wiem. Ale jak jesteś zainteresowany to podaj adres na pw - wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Powinien być biało-granatowy, 2068 był biało-czerwony. 2067 miał jeszcze czarną 14 na ogonie i spodzie płata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2013 Hm, juz sie gubie na zdjęciach widać różne odcienie szarego a czytałem, ze malowanie było jasno i ciemno popielate lub białe i szare. Cóż ja mam biało szare i basta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2013 Jeszcze bez polysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2013 Slash, dzięki wielkie za kalkę!!! Jestem Twoim dłuznikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Jurek, ale kalkomanie nie bardzo trzymają linię... Czyżby znów prawa kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2013 Nie one nawet po pokryciu MS Liquid film się rozjeżdzały i łapały do tego powierzchnię i cięzko było to uratować. ogólnie to te stare kali z Siedlec to kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Trzeba było je zawerniksować zwykłym bezbarwnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi