Djmarcop Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Witam! Jest to mój drugi model plastikowy, w karierze. Jest on w skali 1:72, firmy AIRFIX. Kilka fotek: Proszę o wyrozumiałośc! KOMENTOWAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inskript Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Oooo... mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Mi też. Zarówno wykonanie jak i temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Dobra - skomentuję, tylko mnie potem nie rozstrzelaj Widać, że malowałeś bardzo starannie. Ogólnie modele są sklejone czysto. Jedyne co się rzuca w oczy, to sztywna nitka, na której wisi hak dźwigu - powinna być naprężona, bo ten hak jest naprawdę ciężki Poza tym widać że kalki się trochę srebrzą - ale dojdziemy do tego co zrobić żeby tego uniknąć. Sam zauważysz, że każdy kolejny model będzie coraz lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Djmarcop Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2013 Mam pytanie gdzie moge dostac łańcuszek o średnicy około 0.5 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek_G Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Fajny temat. Model jak na początek też. Proponuje poczytać i zrobić mu "łosza" /wash-a/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Mam pytanie gdzie moge dostac łańcuszek o średnicy około 0.5 mm? rbmodel.pl ale czy aż tak drobny dostaniesz to nie wiem, raczej szukaj blaszek fototrawionych i imitacji łańczuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi