Stojkovic Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2013 Powalczyłem z gąsienicami. Myślę, że jest lepiej. Fotki w świetle dziennym. Podstawka, kosmetyka i model uznam za skończony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 Według mnie gąsienice powinny być bardziej napięte . A co do modelu to może się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2013 iu ogniwka się nie "dopinają"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2013 Obecnie powstaje podstawka pod model. Ze względu na remont łazienki nie będzie przez jakiś tydzień nic w temacie się ruszało... Cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2013 Model ukończony. Zapraszam do galerii. viewtopic.php?f=68&t=38816 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi