Przemo1CK Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Czołem Najświeższy ulepek - czeska żywica Haulera w skali 1:48. Testowałem na nim zestaw do modulacji AK 552 - German dunkelgelb. Reszta to na przemian pigmenty i płyny AK. Takie "cuś" wyszło: Dostanie jeszcze podstawkę, ale to już bliżej terminu Bytomia.. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Model bardzo fajnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Model ładny starannie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 22 Stycznia 2013 Share Napisano 22 Stycznia 2013 Witam! Może ulepek, ale za to z najwyższej półki. Świetny model, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi