Grzes Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 Panowie, chciałbym zrobić naczepę cysternę 1/72 ale nie mam pomysłu z czego mógłbym zrobić (nie wiem jak to fachowo nazwać) ścianę przednią i tylną, czyli owe wypukłe koła. Proszę o radę (y) Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegeta Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 wpisz cysterna w szukaj a zobaczysz albo straż pożararna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2007 wpisz cysterna w szukaj a zobaczysz albo straż pożararna Normalnie pomysły mnie zasypały i podnieść się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 A jaka średnica??? Bo jak robiłem tylni hamulec aero do MiGa-21 to wziąłem blaszkę z dyskietki. Wyciąłem odpowiedni kształt położyłem na dość miękkim podłożu i zacząłem wyciskać uchem od nożyczek. Efekt: Chyba ładna wytłoczka podobna do oryginału: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 Nie wiem jakiej średnicy będzie cyterna, ale może będzie pasować opakowanie np. od neo-anginu Cukiereczki są dość duże, myślę że powinno pasować. Można też dopasować jakieś wypukłe guziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 dno z puszek po napojach gazowanych niealkoholowych? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2007 Za wszystkie pomysły WIELKIE DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Plastikowy tłok od strzykawki jednorazowej na jedną stronę i końcówka strzykawki na drugą. Jak się postarasz to ze strzykawki zrobisz całą cysternę , wystarczy dobrać odpowiednie "to fi.....to fi......to fi" to średnice........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Albo z dwoch strzykawek obcietych i polaczanych krawedziami ciecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2007 Dzięki chłopaki jakos to zwalczę Markowi również za wszelakie inne przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi