indus Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Cześć. Przedstawiam moją pierwsza dioramę w skali 1:72 - KURSK 1943 Czołg Panzer III Ausf. L - revell +Eduard Sd.Kfz.251 Ausf.C. - dragon + elementy fototrawione EDUARD Figurki - Preiser Domek - miniart + włosie pędzla:), słoneczniki - jadarhobby, bluszcz - element fototrawiony Reszta - własna twórczość. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Kolejna fajna diorama na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 Też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 To kolega się pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Całkiem fajne i przyjemne., jednakże bardziej mogłeś wygnieść trawę po gąsienicach, czy nawet całkiem ją "porozjeżdżać". Żuraw za bardzo gałązkowy. Ale ogólnie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Fajna diorama. Dobrze zakomponowana, dobra "gra" ludzików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Jak na pierwszą dioramkę to wspaniale. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Super, Hiper, Full Wypas. Jestem pod wrażeniem. Tylko ten dach....:( dach moim zdaniem psuje, całkiem dobrą, naprawdę dobrą pracę..... zmieniłbym go, przypomina mi to dom Żwirka i Muchomorka Cała reszta naprawdę wg. mnie miód malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 1 Lutego 2013 Autor Share Napisano 1 Lutego 2013 Dach był super ale domek upadł i posklejałem jak się dało, bo nie miałem już cierpliwości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Również brakuje fotek. Proszę uzupełnić wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi