Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Jak ty to robisz w takim tępie Jak człowiek ma mało czasu to dupe musi spinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 To jutro skończysz? Gąsienice będziesz moczył w magicznej miksturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Fajny z "kuricą"będzie czy rusek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Nieee jutro tylko zrobię modulacje, nie wiem czy wyjdzie bo aerek mi pada coś. Piotruś nie wiem, właśnie mam wielką do was prośbę czy ma ktoś polskie orzełki i numery taktyczne do odsprzedania? Jeżeli nikt nie będzie posiadać zrobię ruską "czterdziestkę trójkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Rafał tutaj masz kalkomanie; http://www.exito.sklep.pl/pl/p/TORO-MODEL-35D09-135-Wojsko-Polskie-1943-45-cz.1/8403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Piotruś nie wiem, właśnie mam wielką do was prośbę czy ma ktoś polskie orzełki i numery taktyczne do odsprzedania? Jeżeli nikt nie będzie posiadać zrobię ruską "czterdziestkę trójkę" Szantażysta jaki krój cyferek bo orzełki posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Hiehie xD Panowie jednak zrobię ruska Następny będzie polski (kołobrzeski) is-2 jak dorwę tamiye w miarę tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Uuuuuuuuuu!!podpadłeś....muszę porozmawiać z tobą po swojemu..a później cię zakopię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Za dwa tygodnie zapraszam na piwko do Koszalina Później możemy się trochę potłuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Za dwa tygodnie zapraszam na piwko do Koszalina Później możemy się trochę potłuc ale masz jakieś wsparcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Za dwa tygodnie zapraszam na piwko do Koszalina Później możemy się trochę potłuc ale masz jakieś wsparcie? Będzieeee, moje typowe wsparcie 0,7 i 4 piwa Podobno w marcu ma być w Ksz jakiś konkurs jakieś słuchy chodziły apropo's. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Za dwa tygodnie zapraszam na piwko do Koszalina Później możemy się trochę potłuc ale masz jakieś wsparcie? Będzieeee, moje typowe wsparcie 0,7 i 4 piwa Podobno w marcu ma być w Ksz jakiś konkurs jakieś słuchy chodziły apropo's. Jakieś szczegóły??gdzie?kto?kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Nic dokładnie nie wiem, wszystko wyjdzie w praniu, a w wakacje konkurs w Kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Nic dokładnie nie wiem, wszystko wyjdzie w praniu, a w wakacje konkurs w Kg konkrety dawaj a nie obiecanki!a co to są wakacje?sprecyzuj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Szkwał z Sokołem się zgadywał w tamtym roku, podobno czerwiec. Fajnie by było jak by wypaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Sokół robi pod koniec maja-taka nowa świecka tradycja się narodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Sokół robi pod koniec maja-taka nowa świecka tradycja się narodziła Zajebiście, nie dość że mam blisko to zawsze dobre towarzystwo Dobra ja się biore za modulacje, jeszcze dzisiaj ją spierdziele xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Ani mi się waż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Ani mi się waż. Chyba nie spiepszyłem... Co chwilę mi się zapychał aerek dawno takich nerwów nie miałem ale po godzince rzucania mięsem zrobione: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 A widzisz-chcesz to potrafisz!! jak zrobisz ruska to hańba ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 No i piknie. A te gąsienice to jak żeś w końcu zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Tempo iście sprinterskie . A model wygląda rewelacyjnie na tym etapie budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Dzięki wielkie Panowie No i piknie. A te gąsienice to jak żeś w końcu zrobił? Czarne vallejo i na to mgiełka tank brown także vallejo. A widzisz-chcesz to potrafisz!! jak zrobisz ruska to hańba ci! Coś czuję że jutro zostanę zastrzelony.... będzie rusek Edytowane 10 Lutego 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 No i masz szczęście zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Hańba ci !!oczy przesiąkły mi smrodem twoich stóp!! pogadamy sobie przy okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi