nordland76 Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 (edytowane) Ten kucający niemiaszek ma gębę prawie jak Hans Kloss hehe. Pozdrawiam N. Edytowane 17 Lutego 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 (edytowane) Maniek w c...ę to wszystko wygląda jak to u nas mówią gratki za wykonanie ale byś się przyznał w końcu że masz zakład zegarmistrzowski i to taki przekazywany z dziada pradziada w rodzinie Edytowane 17 Lutego 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alone Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 To wygląda jak prawdziwy czołg!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 praca rewelacyjna Gratuluje Detale świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Nie ma tu czego komentować. Rewelacja i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Bardzo piękny model jak i scenka, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Mnie również się podoba. Fajnie, że po tak długim czasie nie brakło Ci pary i dociągnąłeś temat na równym poziomie do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Mariusz kawał dobrej roboty pokazałeś. Scenka bardzo mi się podoba. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Mariusz, "cenka mi opada". Ja jeszcze nie zacząłem swojego Bisona I i jakoś, jak mam poprawić tysiące detali, to mi chęć odchodzi. Ale Ciebie podziwiam. Figurki, a konkretnie skóra, w moim stylu. Pokłon ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DooDoo Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Jak wy to robicie? Jestem na forum od niedawna... Oglądam wasze prace... To dla mnie miazga... Chciałem wstawić posta z portfolio... ale to nie ma najmniejszego sensu, wstydzę się ba naprawdę nie mam czym się pochwalić (tak stwierdziłem po obejrzeniu kilku waszych warsztatów i galerii.) Jak wy te wszystkie szczegóły robicie? No naprawdę jestem pełen podziwu, od paru dni nie śpię i ciągle myślę o tym jaki teraz model zacząć i jak go zrobić, żeby mógł choć minimalnie przypominać jakościowo wasze modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 bo to trzeba robic, a nie zastanawiać się nad robieniem. od braku snu umiejętnosci się nie pojawiają DooDoo Kolega Kamil Sz. ma całkowita rację - bierz pudełko, otwórz wytnij części i rób. Jak masz dylemat, to jesteśmy My na Forum i pomożemy. Bo po to Jesteśmy Pozdrowienia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 26 Marca 2013 Share Napisano 26 Marca 2013 Mariusz, model przepiękny ale figurasy, no cóż tylko ukłon w twoją stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Mariusz kawał porządnej, modelarskiej pracy. Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi