PiterATS Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Witam. Warsztat tutaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Podoba mi się, ale fotki mogłeś dać w normalnym rozmiarze - nie trzebab by klikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Super wykonany czołg, bardzo mi się podoba podstawka prosta bez budowli gruzu itd. a dodaje całości smaczku Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Mimo, że to gebelsowo, śledziłem uważnie warsztat i podoba mi się Twoja praca. Skromna podstawka, niczego nie za wiele. Fajnie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi