micmal Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Długo to trwało, ale jakoś skończyłem. Z wody jestem zadowolony, z cieknącej z czołgu już nie, ale kolejne doświadczenie zdobyte. Najwięcej radości sprawiło mi "sadzenie" dżungli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Rewelacja. W pełni oddaje klimat dżungli. Jest naprawdę na co patrzeć. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Bardzo fajne , aż mi szczęka opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol222 Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 dobra robota.woda na czołgu trochę nie bardzo ale tak poza tym super dodaj jeszcze czołgistę i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 5 Marca 2013 Autor Share Napisano 5 Marca 2013 Dzięki wielkie. Temat spływającej wody do doskonalenia. Mogło wyjść dużo lepiej. No ale "pierwsze koty za płoty". Czołgisty do tej pracy już mi się nie chce robić, choć myślę że powinien się tam pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Super praca, woda ściekająca z czołgu faktycznie troszkę dziwna, ale może gdybyś zrobił jej więcej, tzn te "sople" dłuższe" i pod odpowiednim kontem, bo coś nie tak tu z grawitacją jak widzę. Myślę że "dłuższe sople" nadałyby większego realizmu, takie dotykające wody. Za dobrze nie widzę ale na kilku fotach, gdzie widać prawy tył czołgu woda która ścieka z czołgu dotyka wody i super to wygląda. To takie moje małe zdanie na temat wody. Cała Dioramka uważam SUPER, dżungla piękna i realistyczna. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 podziwiałem w Bytomiu jeszcze raz gratuluję udanej pracy Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 7 Marca 2013 Autor Share Napisano 7 Marca 2013 ale może gdybyś zrobił jej więcej, tzn te "sople" dłuższe" i pod odpowiednim kontem, bo coś nie tak tu z grawitacją jak widzę. Myślę że "dłuższe sople" nadałyby większego realizmu, takie dotykające wody. Sople były dłuższe, ale tak wyglądały, że szybko je wywaliłem Myślę, że to kwestia wprawy i napewno będę męczył ten temat. podziwiałem w Bytomiu jeszcze raz gratuluję udanej pracy Michał Cieszę się, że się podobało. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Wyjątkowo urocza diorama. Na zdjęciach z Bytomia wygląda jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 super praca gratuluje. też widziałem w Bytomiu. ps Jak spytałem moją małżonkę co jej się najbardziej podobało to wskazała własnie na twoje dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 13 Marca 2013 Autor Share Napisano 13 Marca 2013 Pięknie dziękuję. ps Jak spytałem moją małżonkę co jej się najbardziej podobało to wskazała własnie na twoje dzieło Ukłony i podziękowania dla małżonki! Moja "lepsza połowa" jest najlepszym, najkrytyczniejszym (cytat "...ale te sople to...") cenzorem moich prac Zieleń i woda przyciąga wzrok, może to tęsknota za latem i urlopem. Wyjątkowo urocza diorama. Na zdjęciach z Bytomia wygląda jeszcze lepiej. Zdjęcia, ach te zdjęcia.... Sam jakoś tego nie potrafię ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi