Mierzu Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Zrobiłem coś pierwszy raz w życiu bez lufy i to w skali 1/48. Składalność jak klocki LEGO. Kilka zdjęć: I dla skali porównawczej zdjęcie z panią zapałką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Fajny maluch , chociaż bardzo monochromatyczny na początku myślałem że to czarno-białe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Ale wcykaśny! I ładne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 7 Marca 2013 Autor Share Napisano 7 Marca 2013 Fajny maluch , chociaż bardzo monochromatyczny na początku myślałem że to czarno-białe zdjęcia. No co Ty? A zdjęcie z czerwonym łbem pani zapałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 świetny maluch Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Ładny, a jaki malutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Marca 2013 Autor Share Napisano 8 Marca 2013 No jest malutki, ale inne pojazdy w tej skali są już większe. To dla tych, którzy wahają się ( tak jak i ja się wahałem), po sięgnięcie po tą skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Pierwsze lody przelamane wiec w czym problem .model bardzo ladny jasniejsze zdjecia by sie przydaly bo te ciut za ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Fajny maluszek. Tylko niektóre fotki są za ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 Dziękuję za komentarze. Postaram się wkrótce wrzucić kolejne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Nie,fotki nie są za cimnie a model powinien kolorem wyjsciowym dostać życia, tu te miał spełnić pigment...czy wyszło? NIe wiem.Ten odgrywa główną rolę.Model w tej skali wpierw powinien zwracac uwage samym sobą pzniej pigmentem.Model dobry tak...wiesz...no fajny,ale nie chyta za serce. Kwestia czy mozna coś wiecej z niego wyciagnąć....można? Jakakolwiek podstawka? Mierzu raz jeszcze, jest ok...ale..tylko ok. Najgorsze jest to,ze najgorsze modele są te nie własne;) Tak czy siak, widziałem Twoje wariacje ala Sztarbała i mnie sie to nie podobało, bo i tamto z rzadka mnie sie podoba.Tu jest coś...ni go pies ni wydra.Oczywiście cały czas biorac skalę pod wzgląd. Jakbyś się nie odniósł, dopóki nie rozjaśnisz jestestwa tego modelu będzie on w moim odczuciu....jaki będzie(jw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Powiem szczerze średnio mi się podoba. To co napisał kolega wcześniej zróżnicowanie kolorów dało by więcej życia temu modelowi. Być może akurat ten kolor kamo tak działa na ten model, że jest taki jednolity i jednostajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 18 Marca 2013 Autor Share Napisano 18 Marca 2013 Modulacja kolorów była. Być może za mała. Sądzę, że nowe zdjęcia troszeczkę wyjaśnią temat. Ale to nie dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Marca 2013 Autor Share Napisano 19 Marca 2013 Czy to zdjęcie pokazuje, że jednak cm była robiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi