wosiek Napisano 5 Marca 2015 Autor Share Napisano 5 Marca 2015 Dzięki za rady odnośnie wody i komentarze. Co do wody ostatecznie postanowiłem brnąć w to co mam i o dziwo chyba w końcu się udało. Na chwilę obecną skurcze i odparowania są do przyjęcia. Stan na dzisiaj. Jak widać powoli zbliżamy się do finiszu i prawdopodobnie w weekend uda mi się skończyć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 5 Marca 2015 Share Napisano 5 Marca 2015 No proszę zapowiada się zaje...fajna scenka z wrakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Świetna scenka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Świetne. Obrzeże dioramy będziesz jeszcze malował? Bo tą wodę warto by zostawić taką przezroczystą "z boku", świetnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 6 Marca 2015 Autor Share Napisano 6 Marca 2015 Świetne. Obrzeże dioramy będziesz jeszcze malował? Bo tą wodę warto by zostawić taką przezroczystą "z boku", świetnie to wygląda. Woda zostawiona, reszta pomalowana. Model jest już w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 No qrczaki. Nawet, nawet Będziesz gdzieś wystawiał, np. na WFM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 7 Marca 2015 Autor Share Napisano 7 Marca 2015 No qrczaki. Nawet, nawet Będziesz gdzieś wystawiał, np. na WFM?? Na WFM nie bywam, ale na 90% będę w Bytomiu i pewnie go zabiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 A tam Bytom, w Wawie trzeba się wystawisz. Może wyślesz 2-3 modele, a co. Myślę, że w grupie profesjonaliści wyróżnienie powinieneś ugrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 8 Marca 2015 Autor Share Napisano 8 Marca 2015 A tam Bytom, w Wawie trzeba się wystawisz. Może wyślesz 2-3 modele, a co. Myślę, że w grupie profesjonaliści wyróżnienie powinieneś ugrać . Obawiam się, że nie przeżyły by podróży. Za dużo drobnych dupereli do urwania i dlatego wożę je sam, bo pretensje będę miał tylko do siebie. Po za tym nie dla wyróżnień jeżdżę tylko dla nacieszenia oka znakomitymi pracami, których nie brakuje na tym Forum no i oczywiście porozmawiania z ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Marca 2015 Share Napisano 8 Marca 2015 Co do uszkodzeń, to ... zawsze może stać się tragedia :( Co do pokazania i oglądania, to zgadzam się w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi