bartek33365 Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Witam w galerii mojego pierwszego czołgu myślę że jak na pierwszy taki pojazd poszło mi bardzo dobrze, przyjemnie mi się go składało nie było nadlewek. Jak wam się podoba zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Ogólnie jet ładny. Podoba mi się kolor jaki uzyskałem. Dodaj jeszcze trochę kurzu na burtach stopniowo zmniejszając intensywność w kierunku góry, bo to błoto strasznie się odcina od czystego kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 8 Marca 2013 Autor Share Napisano 8 Marca 2013 Po małych poprawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Teraz już lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 9 Marca 2013 Autor Share Napisano 9 Marca 2013 Dzięki, też tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 fajnie ci wyszedł gratulujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Powywalaj te bambetle na płycie silnikowej bo leżą tam bez składu i ładu. A jeśli już to zamocuj je jakąś liną, bo przy pierwszy ruszeniu tego pojazdu w rzeczywistości to by pospadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Bartku fajnie że nie zamykasz się tylko w samolotach, ale eksperymentujesz też na innych polach, z dobrymi skutkami Mi się podoba, no oprócz tych babmbetli o których wspomniał Imek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 12 Marca 2013 Autor Share Napisano 12 Marca 2013 Dzięki,raczej nie będę poprawiał tych bambetli ponieważ model bierze udział w konkursie internetowym i w galerii trochę już jest. Do modelu miały być dołączone figurki które byłyby porozstawiane dookoła czołgu natomiast ich rzeczy zostawione na nim. Niestety nie znalazłem odpowiednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi