Skocz do zawartości

Pojazdy lotniskowe SP,LWL,LMW

Piotr_P

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

ceny przesyłek chyba wszystkich a conajmniej większosci sklepów internetowych są delikatnie pisząc przesadzone i przewaznie oscyluja w granicach magicznych 10 zł.Najczesciej owe opakowanie to bąbelkowa koperta za 2 zł max.

Mne dość szybko przyszedł zestaw do Mig-23 UB z Tank Model ale to zapewne z powodu niewielkiej odległosci choć od przelewu do wysylki minęło jakieś 2-3 dni.

Taaak....... !

to pewnie świstak siedzi i zawija w sreberka. Świstak pod ochroną więc nic mu nie zrobisz.... :(

Nie korzystałem z tego sklepu. Co prawda rożne dzikie rzeczy słyszałem ale się nie wypowiadam bo własnych doświadczeń nie mam.

Faktycznie, jak za taką pierdółkę opłata 12zł za przesyłkę to rozbój w białych rękawiczkach

TANK MODELS

Ceny poczty polskiej poszły w górę, to jest minimalna cena, proszę wziąć pod uwagę, że to nie jest sama cena znaczka, jest również opakowanie.

Żałosne cwaniactwo i arogancja wiecznie ciułających dorobkiewiczów, którzy jeszcze choć kilka złotych chcą bezczelnie wyciągnąć z naszych kieszeni...

Podobny typ do wspominanego już w innym temacie cwaniaczka sprzedającego malutkie zestawy waloryzacyjne do Mi-2, gdzie za każdy dodatkowy zestaw doliczał sobie 2zł

Cóż, kto szanuje swoje pieniądze, u takich robi zakupy tylko raz, bądź jest cwańszy, czyta opinie i nie kupuje u nich wcale

Dobra, starczy pierdół, jedźmy z tematem dalej

a jaka ładna mata bambusowa....chociaż to chyba nie bambus.....

ciekaw jestem prac przy Starach 266 i w ogóle całości więc składam oficjalny protest przeciwko malej ilości zdjęć

wręcz przeciwnie....zaostrzyłeś apetyt

bardzo ładniutko idą prace....co to za kolor? jakis gotowy czy samoróbka bo dobry odcień patrzac na realne zdjęcia?

ps

nie jestem wtajemniczony,co to RSL?

czyli skrot pokroju znanego mi ze sluzby w silach zbrojnych RP , OWS ( obsluga wozu sprężynowego)

Co do koloru-zapisałem numerację.

widzę po poszukiwaniach zu-23 że jeden Star będzie z zabudową z dzialkami na "pace" ......

http://www.digart.pl/praca/3319568/Star_266_z_ZU_23_-_2.html#.Ud2ymWRycVU

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Witam, na początek małe ifno - ZYJE , walczę z Mi-24, przesiadłem się na Gunze i wielki przewrót modelarski w PZL Adamsky, wymiana chemii i innych pierdółek, potrzebuje pomocy - jaki kolor polecicie na pojazdy wojskowe polskie , ten ciemny zielony do tej pory korzystałem z H75...

RÓŻOWY?....aaa sorry Adamie nie zauważyłem,że chodzi o pojazdy wojskowe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.