pzbora Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Witam. Postanowiłem zrobić tym razem coś taniego, szybkiego i bez dodatków prosto z pudełka. Tak żeby nabrać wprawy i nie martwić się zbytnio jeśli nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 i nie martwić się zbytnio jeśli nie wyjdzie. Wyszedł, to już trzeci I-16 z tego zestawu w galerii. Ramy wiatrochronu na bank w aluminium, i ten celownik zestawowy do wywalenia. Malowanie ładne, spód i góra lepsza niż w moim. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Jakbyś dodał jeszcze linki wciągania podwozia byłoby całkiem mioduśnie... Zawsze podobały mi się te grubaski trzmielopodobne ze wschodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Witam...zawsze miałem sesntyment do tego samolotu już od podstawówki...a model naprawdę śliczny,fajnie umorusany a jednocześnie z niczym nie przesadzony...poprostu chce się na niego patrzeć ...więc patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Bardzo ładna praca,podoba mi się brudzenie modeliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 Model ładny, brudzenie efektowne, choć oryginał nie wyglądał tak matowo. Na zdjęciach archiwalnych łatwo to zauważyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Mnie się bardzo podoba, albo jeszcze bardziej ale jednak troszkę półmatowego lakieru zbliżyłoby go do oryginału. RB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi