Dumo Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Aaaaaale huuuu...... świetna robota, standardowo na poziomie, wielki + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Dzięki wszystkim.Nie mam już więcej do niego serca. Znam ten ból, mam na półce hummera do którego dokupiłem zestaw ładnych kanistrów nowego typu, niby robota z nimi na 2h ale nie mogę po prostu, po gowie latają już inne projekty... Panzer fajny wyszedł, co teraz u Ciebie na celowniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Dzięki. Udało mi się doprowadzić jako tako do porządku Stuga IV,który ucierpiał po spotkaniu z moim siostrzeńcem. Chyba go skończę a potem B1 bis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Piękny Piotrze . Gąski świetnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Dorzucę się do tych ochów i achów A tak poważnie to jak zwykle pokazałeś poziom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Fajnie wybrudzony, tak w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Super.Naprawde sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi