Jump to content

Volvo FH "L. Tynjala Oy"

tomeka6
 Share

Recommended Posts

Na to czekałem!!!

Az sie chce zalogowac.jak dla mnie model roku 2013!!!

Super pomysł, czysto i dokładnie zrobiony model bez przepychu i tandety.Zagladałem do warsztatu wiec pełen szacun za wkład w ten model

Ciesze sie, ze model sie podoba ;)

MartinOCP - wiem, fotki nie wyszly tak jak powinny, czekam na jakas dobra pogode, ale ta sie wcale nie spieszy, jak jestem w pracy to jest slonce, jak jest weekend to jak nie leje to wieje... Wkrotce napewno zrobie kilka lepszych fotek w swietle dziennym, wtedy dam na forum.

Byku - myslalem o przyczepie, ale nie mam za duzo miejsca na polce, moze kiedys ;).

Hej,

Gratuluję modelu! Świetna robota, od pomysłu, poprzez wykonanie do efektu końcowego. Kurczę, gdybyś wykadrował to w jakiś sprytny sposób z tłem to można się wkręcić, że to realna ciężarówka. Czad!

Kolego Sympatyczny ... ale baty Ci się należą i to srogie ... proszę natychmiast zacząć myśleć o półce bo do tej solówki koniecznie potrzebujesz 'szwedki' lub co bym z chęcią zobaczył zestaw dolly + naczepa. KONIECZNIE! ;)

... i może dolne halogeny, tuż na tablicą rejestracyjną (skoro to skandynawska ciężarówka).

Brawa!!!

Hej,

Gratuluję modelu! Świetna robota, od pomysłu, poprzez wykonanie do efektu końcowego. Kurczę, gdybyś wykadrował to w jakiś sprytny sposób z tłem to można się wkręcić, że to realna ciężarówka. Czad!

Kolego Sympatyczny ... ale baty Ci się należą i to srogie ... proszę natychmiast zacząć myśleć o półce bo do tej solówki koniecznie potrzebujesz 'szwedki' lub co bym z chęcią zobaczył zestaw dolly + naczepa. KONIECZNIE! ;)

... i może dolne halogeny, tuż na tablicą rejestracyjną (skoro to skandynawska ciężarówka).

Brawa!!!

Polke juz mam, boje sie tylko ze sie szybko zapelni takimi zestawami (ok 120 cm dlugosci)

i bede musial dorobic przybudowke do kuchni . O tych halogenach na dole tez juz myslalem i chyba je zaloze, dokladnie nad tablica rejestracyjna. Przyczepa? Widze, ze wiele osob nalega na zrobienie przyczepy, hm, narazie musze odpoczac od tego modelu, robilem go dwa lata, teraz dla odmiany bede siedzial nad Stralisem do transportu drewna - oczywiscie wersja skandynawska .

Dzieki za mile komentarze .

Warsztat mile widziany tego Stralisa

Bedzie, bedzie . Najpierw musze troche podlubac przy ramie, zebym mial co pokazac.