tomeka6 Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Model skonczony... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Dbałość o szczegóły, jakość wykonania, godne pozazdroszczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi_td1 Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Idealny... Może za 50 lat moje też będą na takim poziomie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Tomku ... BAJKA !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnym Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Na to czekałem!!! Az sie chce zalogowac.jak dla mnie model roku 2013!!! Super pomysł, czysto i dokładnie zrobiony model bez przepychu i tandety.Zagladałem do warsztatu wiec pełen szacun za wkład w ten model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartiniOCP Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 piękna sprawa! Fajnie byłoby zrobić porządniejsze zdjęcia, bo ten cukiereczek na nie zasługuję. pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byku Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Coś pięknego, świetna robota. Będziesz robił do tego przyczepę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 Ciesze sie, ze model sie podoba ;) MartinOCP - wiem, fotki nie wyszly tak jak powinny, czekam na jakas dobra pogode, ale ta sie wcale nie spieszy, jak jestem w pracy to jest slonce, jak jest weekend to jak nie leje to wieje... Wkrotce napewno zrobie kilka lepszych fotek w swietle dziennym, wtedy dam na forum. Byku - myslalem o przyczepie, ale nie mam za duzo miejsca na polce, moze kiedys ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantes Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Ależ świetne wykonanie. Brawo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
regis Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Hej, Gratuluję modelu! Świetna robota, od pomysłu, poprzez wykonanie do efektu końcowego. Kurczę, gdybyś wykadrował to w jakiś sprytny sposób z tłem to można się wkręcić, że to realna ciężarówka. Czad! Kolego Sympatyczny ... ale baty Ci się należą i to srogie ... proszę natychmiast zacząć myśleć o półce bo do tej solówki koniecznie potrzebujesz 'szwedki' lub co bym z chęcią zobaczył zestaw dolly + naczepa. KONIECZNIE! ;) ... i może dolne halogeny, tuż na tablicą rejestracyjną (skoro to skandynawska ciężarówka). Brawa!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted March 30, 2013 Author Share Posted March 30, 2013 Hej, Gratuluję modelu! Świetna robota, od pomysłu, poprzez wykonanie do efektu końcowego. Kurczę, gdybyś wykadrował to w jakiś sprytny sposób z tłem to można się wkręcić, że to realna ciężarówka. Czad! Kolego Sympatyczny ... ale baty Ci się należą i to srogie ... proszę natychmiast zacząć myśleć o półce bo do tej solówki koniecznie potrzebujesz 'szwedki' lub co bym z chęcią zobaczył zestaw dolly + naczepa. KONIECZNIE! ;) ... i może dolne halogeny, tuż na tablicą rejestracyjną (skoro to skandynawska ciężarówka). Brawa!!! Polke juz mam, boje sie tylko ze sie szybko zapelni takimi zestawami (ok 120 cm dlugosci) i bede musial dorobic przybudowke do kuchni . O tych halogenach na dole tez juz myslalem i chyba je zaloze, dokladnie nad tablica rejestracyjna. Przyczepa? Widze, ze wiele osob nalega na zrobienie przyczepy, hm, narazie musze odpoczac od tego modelu, robilem go dwa lata, teraz dla odmiany bede siedzial nad Stralisem do transportu drewna - oczywiscie wersja skandynawska . Dzieki za mile komentarze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grubyjg Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Rewelacja. Chylę czoło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaniul35 Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Genialne wykonanie. Świetny realizm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 Udalo mi sie zrobic kilka lepszych fotek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi_td1 Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Warsztat mile widziany tego Stralisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted April 7, 2013 Author Share Posted April 7, 2013 Warsztat mile widziany tego Stralisa Bedzie, bedzie . Najpierw musze troche podlubac przy ramie, zebym mial co pokazac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts