tomeka6 Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Model skonczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Dbałość o szczegóły, jakość wykonania, godne pozazdroszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Idealny... Może za 50 lat moje też będą na takim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Tomku ... BAJKA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Na to czekałem!!! Az sie chce zalogowac.jak dla mnie model roku 2013!!! Super pomysł, czysto i dokładnie zrobiony model bez przepychu i tandety.Zagladałem do warsztatu wiec pełen szacun za wkład w ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 piękna sprawa! Fajnie byłoby zrobić porządniejsze zdjęcia, bo ten cukiereczek na nie zasługuję. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byku Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Coś pięknego, świetna robota. Będziesz robił do tego przyczepę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 25 Marca 2013 Autor Share Napisano 25 Marca 2013 Ciesze sie, ze model sie podoba ;) MartinOCP - wiem, fotki nie wyszly tak jak powinny, czekam na jakas dobra pogode, ale ta sie wcale nie spieszy, jak jestem w pracy to jest slonce, jak jest weekend to jak nie leje to wieje... Wkrotce napewno zrobie kilka lepszych fotek w swietle dziennym, wtedy dam na forum. Byku - myslalem o przyczepie, ale nie mam za duzo miejsca na polce, moze kiedys ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 26 Marca 2013 Share Napisano 26 Marca 2013 Ależ świetne wykonanie. Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 29 Marca 2013 Share Napisano 29 Marca 2013 Hej, Gratuluję modelu! Świetna robota, od pomysłu, poprzez wykonanie do efektu końcowego. Kurczę, gdybyś wykadrował to w jakiś sprytny sposób z tłem to można się wkręcić, że to realna ciężarówka. Czad! Kolego Sympatyczny ... ale baty Ci się należą i to srogie ... proszę natychmiast zacząć myśleć o półce bo do tej solówki koniecznie potrzebujesz 'szwedki' lub co bym z chęcią zobaczył zestaw dolly + naczepa. KONIECZNIE! ;) ... i może dolne halogeny, tuż na tablicą rejestracyjną (skoro to skandynawska ciężarówka). Brawa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 30 Marca 2013 Autor Share Napisano 30 Marca 2013 Hej, Gratuluję modelu! Świetna robota, od pomysłu, poprzez wykonanie do efektu końcowego. Kurczę, gdybyś wykadrował to w jakiś sprytny sposób z tłem to można się wkręcić, że to realna ciężarówka. Czad! Kolego Sympatyczny ... ale baty Ci się należą i to srogie ... proszę natychmiast zacząć myśleć o półce bo do tej solówki koniecznie potrzebujesz 'szwedki' lub co bym z chęcią zobaczył zestaw dolly + naczepa. KONIECZNIE! ;) ... i może dolne halogeny, tuż na tablicą rejestracyjną (skoro to skandynawska ciężarówka). Brawa!!! Polke juz mam, boje sie tylko ze sie szybko zapelni takimi zestawami (ok 120 cm dlugosci) i bede musial dorobic przybudowke do kuchni . O tych halogenach na dole tez juz myslalem i chyba je zaloze, dokladnie nad tablica rejestracyjna. Przyczepa? Widze, ze wiele osob nalega na zrobienie przyczepy, hm, narazie musze odpoczac od tego modelu, robilem go dwa lata, teraz dla odmiany bede siedzial nad Stralisem do transportu drewna - oczywiscie wersja skandynawska . Dzieki za mile komentarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 Rewelacja. Chylę czoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scaniul35 Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Genialne wykonanie. Świetny realizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Udalo mi sie zrobic kilka lepszych fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Warsztat mile widziany tego Stralisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Warsztat mile widziany tego Stralisa Bedzie, bedzie . Najpierw musze troche podlubac przy ramie, zebym mial co pokazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi