bożo wpożo Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Trzeci model w mej karierze , jest strasznie przebrzydły i nieatrakcyjny , ale do nauki odpowiedni . i prawie gotowy do kolorowania : Cytuj
wojtas Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 No temat rzadki,znaczy malo spotykany.A jak z oryginalna konstrukcja-metal?Jesli tak to oczekiwac mozna rzdawych wykwitow i full of ... Ed.Poczytal ze drewniana Cytuj
bożo wpożo Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 No niestety konstrukcyjnie to między innymi sklejka , ale sklejka była zapewne pokryta jakimś podkładem itp . Coś będę próbował i ćwiczył , szału nie będzie zapewne Cytuj
Krzysztof Salwiczek Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Ładne to, oryginalne. A wiadomo, ze wszystko co oryginalne jest lepsze Miły odpoczynek dla oczu po tych wszystkich Panzerach i Teciakach. Czekamy na malowanie. Cytuj
bożo wpożo Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Napisano 7 Kwietnia 2013 Dzięki za doping . Fakt , łódka jest pokraczna strasznie Założenie jest takie , żeby spróbować obijania i obić łódkę teraz łosze i zacieki inne jakie brudne . Cytuj
PiterATS Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Trening treningiem, ale trzeba też trochę umiaru. Jak na sprzęt jednorazowego użytku, to strasznie wymłotkowałeś tą dłubankę. Cytuj
bożo wpożo Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Napisano 7 Kwietnia 2013 Koncepcja jest taka - ocalała motorówka stojąca latami na kei . Cytuj
PiterATS Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Skoro tak, to zmienia postać rzeczy:] Cytuj
LordDisneyland Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Koncepcja jest taka - ocalała motorówka stojąca latami na kei . Jednak nie doceniałem kryształowej uczciwości Włochów. Nikt sobie nawet jednego kawałka sklejki nie przywłaszczył Cytuj
bożo wpożo Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Napisano 8 Kwietnia 2013 Nie posądziłbym tych leniwców , by chciało im się "rozbierać " motorówkę , by ćwiknąć sklejkę . Żeby to zrobić , musieliby popracować kilka minut , a to już za wiele . Cytuj
BALROG Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Koncepcja jest taka - ocalała motorówka stojąca latami na kei . Jednak nie doceniałem kryształowej uczciwości Włochów. Nikt sobie nawet jednego kawałka sklejki nie przywłaszczył Nie mówiąc już o tym że drewno by się rozmokło i toń pochłonęła by tą motorówkę Cytuj
PiterATS Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Koncepcja jest taka - ocalała motorówka stojąca latami na kei . Jednak nie doceniałem kryształowej uczciwości Włochów. Nikt sobie nawet jednego kawałka sklejki nie przywłaszczył Nie mówiąc już o tym że drewno by się rozmokło i toń pochłonęła by tą motorówkę Po prostu łódka stoi od wielu lat, wywleczona z wody Cytuj
BALROG Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 no tak napisał na kei Gapa ze mnie Ale to powinien popękania zrobić bo by się rozeschła Cytuj
LordDisneyland Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 no tak napisał na kei Gapa ze mnie Ale to powinien popękania zrobić bo by się rozeschła Cóż, włoscy mistrzowie stolarki i szkutnictwa - nic nie ma prawa się zepsuć, wszystko ma służyć latami! Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Ale to powinien popękania zrobić bo by się rozeschła To niech sobie kupi sklei i pokaze jak te popekania robic ajabym chetnie zobaczył Cytuj
bożo wpożo Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Napisano 9 Kwietnia 2013 Pomału zbliżam się do finału : Cytuj
bożo wpożo Napisano 10 Kwietnia 2013 Autor Napisano 10 Kwietnia 2013 Zakończył ja masakrowanie nierozkradzionej , nierozpękanej łótki i zapraszam do galerii : Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi