Czerniawa Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam! Niedawno go skleiłem, ma kilka niedociągnięć, które postaram się poprawić. Później dodam także przewody ciśnieniowe. Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Z tych zdjęć wygląda fajnie, nie mniej jednak obfoć sam ciągnik dookoła i naczepe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Wydaje mi się albo podczas malowania kierunków rozpędziłeś się i zamalowałeś reflektory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 28 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Wydaje mi się albo podczas malowania kierunków rozpędziłeś się i zamalowałeś reflektory Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Też bedę za jakiś czas sklejał tą naczepę, ale chyba do ciągnika Volvo #3821 (wersja 2 - uproszczone kalki - takie paski zamiast tych kwiatów), zaś w tej naczepie nie pasuje mi ta tylna kalkomania na drzwiach - chyba z niej zrezygnuję. A jeśli nie, to rozetnę ją na pół (na łączeniu drzwi). Nawet na pudełku tego modelu (ori z Italeri), jest beznadziejnie nałożona. Poza tym, Twój zestaw prezentuje się ładnie, bo jest dobrany kolorystycznie. Niedociągnięcia będą coraz mniejsze z upływem czasu i modeli. Czy dużo kłopotów sprawiło malowanie tych klamr plandeki - robiłeś to "na żywca" czy z taśmą maskującą? Acha, a tak wogóle, to ta naczepa dużo fajniej wygląda jako model po sklejeniu, niż jej rysunek na pudełku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 29 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Czy dużo kłopotów sprawiło malowanie tych klamr plandeki - robiłeś to "na żywca" czy z taśmą maskującą? Klamry malowałem od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 20 Września 2007 Autor Share Napisano 20 Września 2007 Mojego DAF-a czeka "generalny" remont. Tzn. poprawienie wnętrza, zmiana lakieru i jakieś małe poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David1717 Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Witam. Piękny model DAFA.Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 7 Marca 2008 (edytowane) Nie popatrzyłem na datę. Edytowane 7 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Znów to samo ostatni post był w tym temacie Czw Wrz 20 2007 po co odkopywać stare tematy ? ehh.. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Ja też mam dokładnie ten sam zestaw. Ten sam ciągnik i naczepa. Pisałeś o remoncie ciągnika. Jeśli jest z tej okazji założony nowy temat to daj namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Ładny modelik u mnie też taki stoi w takiej samej konfiguracji z tym że naczepa dwukolorowa. A co do kieruków powinny być białe bo orginał ma żarówki pomarańczowe i stąd te "nienaturalne migacze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi