Domi Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Cześć, Udało się dobrnąć do końca...motywacją, jak zwykle, był konkurs we Wrocławiu :-) Zdjęcia z budowy Shermiego, jak i krótki opis oryginału w warsztacie: viewtopic.php?f=87&t=35640 Model malowany farbami Tamiya, przybrudzony Humbrol'ami, AKInteraktiv'ami oraz pigmentami Kremera. Oznaczenia pojazdu malowane od szablonów, numer ewidencyjny jak i oznaczenia odlewów to suche kalki Archera. Mam nadzieję że się spodoba kilka zbliżeń z widocznymi przestrzennymi kalkami Archera o których była mowa w warsztacie oraz parę innych detali: Pozdrawiam Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Dla mnie korba! Super brudzenie, szczególnie chlapanie błotem{ z Pędzla?}. Merytorycznie się nie wypowiem bo dopiero od niedawna zacząłem studiować ronsony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Kawał dobrej malarskiej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domi Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Cześć, Bardzo mi miło że się podoba. Błoto rzeczywiście zrobione metodą pędzlową :-) Pozdrawiam Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Świetny model, pięknie zmalowany. Tył ze smakiem wybrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Dlugo kazales czekac ale warto bylo czekac model pieknie sie prezentoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Krótko ŚWIETNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 wyszedł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Świetna robota. Jak widzę, że Autor nie boi się fotek modelu z dużymi zbliżeniami to dla mnie wszystko jasne. Szkoda tylko, że to zimna, pozamykana maszyna bez załogi....., chociaż wizjer kierowcy otwarty, a więc może ktoś tam jest Pozdrawiam. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domi Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Podziękował Bardzo mi miło że się podoba! Pozdrawiam Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Mnie pozostaje zgodzić się z kolegami i pogratulować bardzo dobrego modelu. Co mnie przede wszystkim przypadło do gustu, to kamuflaż, oryginalny i rzadko spotykany. Na plus trzeba także zaliczyć subtelne i przemyślane ślady użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi