cooper69 Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 Z tego co się orientowałem to ten model nadaje się na powstańczą - Tamiya 35170 German Panther Type G Early Version Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 10 Lutego 2017 Autor Share Napisano 10 Lutego 2017 Czołem, przepraszam, że dopiero teraz, ale wcześniej byłem poza zasięgiem. Magda powstała w oparciu o zestaw: Malowana farbami akrylowymi Tamiya, niestety kolorów nie podam, bo zawsze mieszam na oko i jak mi pasuje do danego projektu. Bazą do mieszanki był XF-60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 22 Czerwca 2017 Super Moderator Share Napisano 22 Czerwca 2017 I krótka wzmianka o koledze i jego modelu.... Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 24 Czerwca 2017 Share Napisano 24 Czerwca 2017 Super Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 24 Czerwca 2017 Share Napisano 24 Czerwca 2017 PODOBASIĘ ! Podstawka jakoś mi nie pasuje Bruk ,jakieś cegły, czy niski murek w tle i byłoby na tip top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Piękny model i fajnie, że doceniony. Będzie na czym się wzorować, zapisałem do swego archiwum "The Best of " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi