Wojciech Butrycz Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 ...jeszcze coś z poloników..z dużą tolerancją, Piasecki jak i Kutyna byli Amerykanami polskiego pochodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysł Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Piasecki jak i Kutyna byli Amerykanami polskiego pochodzenia. A w biurze konstrukcyjnym Piaseckiego pracowali Tadeusz Tarczyński, Bolesław Solak, Zbysław Ciołkosz, Szczepan Grzeszczyk, Wiesław Stępniewski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 @Wojciech Butrycz - to Twoje dzieło Jeśli tak, to jak ze sklejalnością, czy tak jak zwykle w przypadku Amodela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 6 Maja 2013 Autor Share Napisano 6 Maja 2013 @Wymysł: Racja, to własnie miałem na myśli pisząc o "polonikach"...z dużą tolerancją, ale nie wspomniałem o konstruktorach rodem z Polski, a co do pytania jpl. Nie, to nie mój model, a w ogóle to on się powinien znależć w tej rubryce dużo wcześniej, bo już jest na rynku jakiś czas. Po prostu go przegapiłem. Więcej o tym modelu na scalemodels.ru (jak na zdjęciu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Aha, no to dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi