bożo wpożo Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Maja 2013 Super Moderator Share Napisano 2 Maja 2013 Naprawdę kawał świetnej roboty - ogląda się to prawie tak jak dobrze wykonaną pancerkę ale smaczek nieco większy bo wszak to pływadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Naprawdę wspaniały model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Ładne te Twoje dziwolągi Szkoda, że nie robisz jakiegoś tutoriala z malowania w warsztacie. Chętnie bym zobaczył całą procedurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezarek Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Bomba!!!! A propos, jakim kolorem wykonałeś obdrapania? Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Nawet z tak niepozornego modelu mozna zrobic cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 7 Maja 2013 Autor Share Napisano 7 Maja 2013 Dzięki za dobre słowa . Z tym tutorialem to się uśmiechnąłem To moje czwarte malowanie w życiu - uczę się dopiero i wiele , wiele jeszcze czasu , zanim na jakimś jakimkolwiek poziomie stanę . Po prostu podpatruję , jak jakiś efekt mi się podoba , to już konkretnie dopytuję kolegów co i jak i zawsze odpowiedzi dostaję . To koledzy współmodelarze z SF czuwają , abym jakieś totalnej kichy nie odstawił Blisko mi do takich bardziej "zużytych" modeli i w tym kierunku chcę podążać . Jeszcze raz dzięki za słowa uznania , bo tym bardziej jako debiutantowi , dobrze mi się je czyta . Odrapania robiłem na sól i lakier do włosów . Czyli pod zielonym kolorem dałem metalizer od gunze "ciemne żelazo" i delikatnie oprószyłem mgiełką ciemnym brązem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Świetny niszowy temat, w znakomitym wykonaniu. Takie modele to powiew świeżości w tym naszym modelarskim światku. Gdyby jeszcze była tu jakaś figurka, która poza ożywieniem podkreślałaby proporcie tego wynalazku to byłbym wniebowzięty. Pozdro.RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi