dzidas71 Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Witam , przedstawiam model zrobiony 3 lata temu , ale błędnie pomalowane wtedy wnętrze (kość słonowa) nie dawało mi spokoju. Dodatkowo doszła podstawka i kilka "ozdobników". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Bardzo mi się podoba. Ma klimat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Ciekawy model, jedyne czego mi brakuję na tej podstawce to figurki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankot13 Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Wyszło nieźle. Tak jak Rafał pisze przydała by się z jedna figurka na podstawce.Na pewno ożywiła by całą scenkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzidas71 Posted May 4, 2013 Author Share Posted May 4, 2013 Pewnie macie rację co do figurki , ale rewitalizacja przebiegała szybko , abym do Inowrocławia pojechał z więcej niż dwoma modelami Raczej na pewno po raz trzeci nie wrócę już do Adlera . Mam za to w planie ładnego Pz. II Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacper Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts